Κυριακή 18 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ στη μνήμη του αξέχαστου Ο.Μ. και σκακιστικού παράγοντα Αντώνη Μπόγδανου που διοργάνωσε ο Φοίβος Πειραιά, νικητές αναδείχτηκαν οι Δούνης και Λίτσας με 6 βαθμούς στους 7 αγώνες. Ακολούθησαν Παπαδημητρίου Θ. 5,5 β., Λυμπερόπουλος 5β., ενώ στις θέσεις 5 - 10 ισοβάθμησαν 4,5 β. οι Κωστούρος, Ξαξίρης, Αλεξάκης, Μουρατίδης, Κοντόπουλος Δ. και ο βετεράνος Ψάρρας.

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ του γνωστού σκακιστή και επιχειρηματία Μιχάλη Παντελίδη στα σκακιστικά δρώμενα με αγώνες Μπλιτς, αγώνες και προπονήσεις για παιδιά, έκθεση σκακιστικού βιβλίου και CD-Rom.

Ολα αυτά στο β΄ όροφο του βιβλιοπωλείου «Ελευθερουδάκης» - Πανεπιστημίου 17. Για κάθε πληροφορία και συμμετοχή επικοινωνήστε στο τηλ. 6939-237.872 ή στο e-mail: mipantelides@hotmail.com

ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ οι σκακιστικοί φορείς του Αιγαίου με επικεφαλής το Φάρο Βαρβασίου Χίου διοργανώνουν το Κύπελλο «Αιγαιοπελαγίτικης Φιλίας» με τη συμμετοχή 8 μελών ομάδων, (4 σκακιέρες θα είναι υποχρεωτικά παμπαίδες και παγκορασίδες) από την Αττική και το Αιγαίο.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ Πρωτάθλημα Ράπιντ (γρήγορου σκακιού) που διοργάνωσαν ο Σκακιστικός Κύκλος Ιλίου και η ΕΣΣΝΑ στη μνήμη του Θοδωρή Παπαθεοδώρου, νικητής αναδείχτηκε ο ΙΜ Ηλίας Κουρκουνάκης με 4,5 β. Με τους ίδιους βαθμούς αλλά χειρότερο συντελεστή ισοβαθμίας και ο Νίκος Μπολάσκας. Στην 3η θέση ο Μετρ ΦΙΝΤΕ Γκοριτσας Χρήστος με 4β. Ακολούθησαν με 4 β. Κουρούσης, Δούνης 53 συμμετοχές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ