Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ολα για τα λεφτά

Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι ταινίες που προβάλλουν απόψε οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Μόνο όσοι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να δούνε το ΣΙΝΕ της ΕΡΤ μπορούν να παρακολουθήσουν στις 21.05 την υπέροχη ταινία του Νίκολας Ρέι «Επαναστάτης χωρίς αιτία» με εξαιρετικές ερμηνείες από τον Τζέιμς Ντιν και τη Νάταλι Γουντ.

Σε πρώτη προβολή το STAR απόψε στις 21.00 θα μεταδώσει τη δραματική περιπέτεια του Ντι Τζέι Καρούζο «Ολα για τα λεφτά». Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: Η καριέρα του Μπράντον Λανγκ στο αμερικανικό φούτμπολ τερμάτισε άδοξα. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ο πολλά υποσχόμενος κουόρτερμπακ της ομάδας του Λας Βέγκας υπέστη σοβαρό κάταγμα στο πόδι. Παρ' όλα αυτά ο Μπράντον σύντομα ανακαλύπτει πως διαθέτει και ένα δεύτερο ταλέντο: τη σωστή πρόγνωση στοιχημάτων στους αγώνες ποδοσφαίρου! Το επικερδές αυτό χάρισμά του τραβά την προσοχή του Γουόλτερ Αμπραμς, ενός από τους πιο ισχυρούς πράκτορες στοιχημάτων της Νέας Υόρκης, που πείθει τον Μπράντον να γίνει μέλος της ομάδας του. Ο Μπράντον εγκαταλείπει το Λας Βέγκας, μετακομίζει στο πολυτελές Μανχάταν της Νέας Υόρκης και γίνεται διάσημος για τις προγνώσεις του, ενώ οι παχυλές αμοιβές τού εξασφαλίζουν πολυτελή ζωή. Παράλληλα, η γνωριμία του με τον Γουόλτερ εξελίσσεται σε μια σχέση πατέρα - γιου και γίνεται καλός φίλος με την Τόνι Μόροου, σύζυγο του τελευταίου. Παρ' όλα αυτά, το ...αμερικάνικο όνειρο του Μπράντον θα καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα! Κάποιες λανθασμένες προγνώσεις του θα αμαυρώσουν σταδιακά τη φήμη του, ενώ παράλληλα θα υποψιαστεί πως ο Γουόλτερ δεν είναι τόσο «καθαρός» όσο φαίνεται. Μια υποψία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον ...κίνδυνο να ανακαλύψει την απογοητευτική αλήθεια.

«Δασκάλα με φονικά ένστικτα». Θρίλερ σε σκηνοθεσία Μάικλ Σκοτ. Η Σαμάνθα μοιάζει να έχει την τέλεια ζωή, μια πετυχημένη καριέρα, έναν καλό γάμο και δύο υπέροχα παιδιά. Ομως κάτω από την επιφάνεια κάτι πάει απελπιστικά λάθος. Η νευρική κατάστασή της δεν είναι καλή καθώς πιστεύει πως ένας άγνωστος την παρακολουθεί. Οταν οι βαθμοί της μικρής της κόρης πέφτουν ξαφνικά, η Σαμάνθα απευθύνεται στη δασκάλα της, Βικτόρια. Η Σαμάνθα εντυπωσιάζεται από τη Βικτόρια και την προσλαμβάνει να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στα παιδιά της. Η Βικτόρια κατακτά τις καρδιές όλων και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Μόνο που σιγά σιγά αρχίζουν να γίνονται μυστηριώδη πράγματα, απειλητικά για τη ζωή τους, που μόνο η Σαμάνθα φαίνεται να τα αντιλαμβάνεται... Παίζουν οι Ερικα Ελένιακ, Πατρίτσια Κάλεμπερ, Κεν Τρέμπλετ(STAR 23.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ