Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΝΤΕΡ
Το δράμα του Αντριάνο

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σκοτώνει τα «άλογα πριν γεράσουν». Είτε στην περίπτωση του Μπέκαμ που πήγε στις ΗΠΑ για να κάνει τον ...κομφερανσιέ για τα δολάρια, είτε για τον Αντριάνο που δεν άντεξε τους ρυθμούς της εφήμερης δόξας στην Ιντερ. Ετσι βρίσκεται στη Βραζιλία προκειμένου να περάσει από ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης, λόγω της συνεχιζόμενης και αυξανόμενης κατάθλιψής του. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στο ιταλικό έδαφος την πρώτη βδομάδα του νέου έτους, για να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποιον άλλο σύλλογο.

Ο Αντριάνο ζει έναν εφιάλτη τους τελευταίους 18 μήνες, ενώ πρόσφατα παραδέχτηκε πως υποφέρει από βαριάς μορφής κατάθλιψη. Ο παίκτης έχει μόλις τέσσερις εμφανίσεις φέτος με την Ιντερ, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό.

Ο τεχνικός των «νερατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι, το έχει ξεκαθαρίσει από καιρό πως, με βάση την αγωνιστική κατάσταση του Αντριάνο και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν υπάρχει θέση για αυτόν στην ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ