Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Σε ρόλο φαβορί

Σε ρόλο φαβορί βρίσκει η 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας τις δυο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που ανοίγουν σήμερα την αυλαία της δράσης, (ο Αρης αγωνίζεται αύριο) αντιμετωπίζοντας αντίστοιχα την πολωνική Προκόμ (20.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ-3) εντός και τη γαλλική Ροάν εκτός (21.30, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ-1)..

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, «πράσινοι», ταξιδεύουν στη Γαλλία με αποκλειστικό σκοπό τη διατήρηση του αήττητου, αφού η γαλλική ομάδα θεωρείται υποδεέστερη αγωνιστικά. Ωστόσο το γεγονός ότι οι παίκτες του «τριφυλλιού» μέχρι σήμερα σε όλα τα παιχνίδια έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους είναι αυτό που προβληματίζει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού ξέρει πολύ καλά ότι τα... νεκρά διαστήματα κάποτε μπορεί να κοστίσουν..

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί απέναντι στην Προκόμ και το ευχάριστο για τον Πίνι Γκέρσον είναι ότι από τη λίστα των τραυματιών θα απουσιάζει τουλάχιστον ο Μασιγιάουσκας, ο οποίος αναμένεται να δώσει το «παρών» στο παρκέ. Ετσι όπως είναι τα πράγματα με τις απουσίες (Γκριρ, Τσακαλίδης, Μαυροκεφαλίδης) για τον Ισραηλινό τεχνικό ακόμα και το γεγονός ότι θα μπορεί να χρησιμοποιήσει (μόνο στην Ευρωλίγκα) τον... ανύπαρκτο αγωνιστικά Γουντς μάλλον πλεονέκτημα μπορεί να θεωρηθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ