Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Χορεύοντας με τ' άστρα

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Ελλη Πασπαλά
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Ελλη Πασπαλά
Την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Ελλη Πασπαλά συναντά η Μπήλιω Τσουκαλά στο πλατό τού «Εχει Γούστο». Η εκπομπή θα προβληθεί σήμερα στις 16.00 από τη ΝΕΤ.

Οι δύο κυρίες της μουσικής φέρνουν στην εκπομπή τα τραγούδια από την παράστασή τους με τίτλο «Ο χορός των άστρων», που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 30 του Νοέμβρη, στη σκηνή «Πόλις», συνοδευόμενες από τον βραβευμένο Πορτογάλο ερμηνευτή των φάντος, Ντουάρτε. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μιλά στην εκπομπή για το νέο της δίσκο σε στίχους Ελένης Ζιώγα και ερμηνεύτρια την Ελλη Πασπαλά. Αναφέρεται στη μουσική και τα τραγούδια που έγραψε για τη νέα ταινία του Τούρκου σκηνοθέτη Gagan Irmak. Επίσης, μιλά για τις μουσικές συναντήσεις στη σκηνή του «Πolis», με τον Ντουάρτε, αλλά και την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια και κιθαρίστρια, Badi Assad.

Στη συνέχεια, η εκπομπή θα ασχοληθεί με το μυθιστόρημα της χρονιάς και το «Βραβείο Αναγνωστών 2007». Το λογοτεχνικό αυτό βραβείο καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και έχει στόχο να δώσει ερεθίσματα στο κοινό για να διαβάσει βιβλία. Μέσα από το πανελλήνιο δίκτυο της ΕΡΤ, που συνεργάζεται στη διοργάνωση, το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει περισσότερο τα προτεινόμενα βιβλία και τους συγγραφείς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ