Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πασχάλης Τσιάπης
Πασχάλης Τσιάπης
φΩΤ.

Στον ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ! Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από τη στιγμή που «έφυγες» για την αγαπημένη σου Κεφαλονιά. Δυσαναπλήρωτο το κενό που άφησες στην οικογένειά σου, στους φίλους σου, στους συντρόφους, το ΚΚΕ, για τα ιδανικά και τους σκοπούς του οποίου αγωνίστηκες με συνέπεια και σταθερότητα ως το βράδυ του θανάτου σου.

Δε σε ξεχνάμε, σύντροφε Αντώνη!

Συνεχίζουμε τον αγώνα σου, ώσπου να πραγματοποιηθεί η νίκη του σοσιαλισμού, η τελική «έφοδος στον ουρανό» των λαών της γης. Τα ιδανικά και η σκέψη σου θα μας συντροφεύουν.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Αχτίδας Χρηματοπιστωτικού της ΚΟ Αθήνας για την οικονομική εξόρμηση.

Η γυναίκα σου: Γιάννα

Ο γιος σου: Μηνάς

  • Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο Αντώνης Αντύπας. Kι όμως σ' αυτά τα 2 χρόνια ήταν «παρών» στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που δώσαμε, ήταν «παρών» στη συντροφιά μας, στις συζητήσεις μας, στη σκέψη μας.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω της Αχτίδας Χρηματοπιστωτικού για την οικονομική εξόρμηση.

Οι σύντροφοί του Γ.Π. - Θ.Λ.

* * *

Στη μνήμη του ΜΗΝΑ ΒΟΥΙΔΑΣΚΗ μέλους του ΚΚΕ, από τα Ανώγια Κρήτης, ο Βασίλης Καλομοίρης προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω Επιτροπής πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ, 50 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του φίλου ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας την 1η Δεκέμβρη 2005, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Βαρβάρας» της ΝΔ Αχτίδας 50 ευρώ.

Κ.

* * *

Φωτ.

Σήμερα 1η Δεκέμβρη συμπληρώνονται 5 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου συζύγου μου ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΙΑΠΗ, από την Κορνοφωλιά Εβρου, γραμματέα της ΚΟΒ «Αγ. Νικολάου» Ανω Λιοσίων.

Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Λιοσίων, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ανδρομάχη Μερετσόλια
Ανδρομάχη Μερετσόλια
Αντιγόνη Τσιάπη

* * *

Φωτ.

Για να τιμήσουμε την ονομαστική γιορτή της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΜΕΡΕΤΣΟΛΙΑ, μέλους του Παραρτήματος Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ, προσφέρουμε στη μνήμη της 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανω Ηλιούπολης.

Ο σύζυγος: Γιάννης Μερετσόλιας

Οι κόρες της: Βούλα και Πόπη Μερετσόλια

* * *

Στη μνήμη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης στην Κεφαλονιά, ο οποίος καταδικάστηκε δυο φορές σε θάνατο και φυλακίστηκε στο Λαζαρέτο, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ.


Λευτέρης Παναγιωτακόπουλος
Λευτέρης Παναγιωτακόπουλος

Αντώνης Αντύπας
Αντώνης Αντύπας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ