Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Κάθε μέρα... «902 TV»

Ενδιαφέρουσες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και άφθονο τραγούδι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του «902 TV».

Στις 15.00 «Κάθε μέρα στις 3». Μεσημεριανό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο με άποψη και εγκυρότητα. Με τη Βούλα Τσιβόλα.

Στις 17.30 «Γεύσεις παράδοσης». Οταν το φαγητό δεν είναι μόνο συνταγή, αλλά κομμάτι των εθίμων, των συνηθειών και των λαϊκών παραδόσεων ενός τόπου. Με την Εφη Γρηγοριάδου και το Γιάννη Σαραντόπουλο.

Στις 20.30 «Μαύρα Σύννεφα». Μία ενδιαφέρουσα ξένη σειρά, για την Πολωνία του 17ου αιώνα, βασισμένη σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα, με φόντο θαυμάσιες τοποθεσίες στην Κρακοβία, στο Λουμπλίν, το παλάτι Μπισκουπίν στο Κίελτσε.

Στις 21.30 «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα». Ο Πάρης Μήτσου φιλοξενεί το δημοσιογράφο-εκδότη του περιοδικού «Λαϊκό τραγούδι» Γιώργο Κοντογιάννη. Μαζί τους, ο μουσικός Γιώργος Αλτης, που μαζί με το συγκρότημά του και ερμηνευτές, μας θυμίζουν αυτά που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Στην εκπομπή θα ακουστούν τα λαϊκά τραγούδια του 1960 των πολύ μεγάλων δημιουργών και τραγουδιστών όπως Μίκη Θεοδωράκη, Ακη Πάνου, Μάρκου Βαμβακάρη, Βασίλη Τσιτσάνη, Μανώλη Χιώτη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Στέλιου Καζαντζίδη, Πόλυς Πάνου, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γιώτας Λύδια, Καίτης Γκρέι, Πάνου Γαβαλά. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής συζητείται η σημερινή κατάσταση στο λαϊκό τραγούδι και πώς αυτό παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ