Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Στον «κόσμο» του «902» TV

«Σελίδες» για τη λογοτεχνία, για διεθνή γεγονότα, αλλά και λαϊκό τραγούδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του «902» TV αυτό το τριήμερο.

Σήμερα Σάββατο στις 18.30 «Σελίδες γνώσης». Οταν η λουμπενοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής τραβάει την ανηφόρα, ο σατιρικός, ο σαρκαστικός, κυνικός λόγος, αλλά και ο τρυφερός, ο εγκάρδιος, ο ευαίσθητος μπορεί να γίνει ένα σοβαρό όπλο ενάντια στην κατάθλιψη και την κοινωνική καθίζηση. Μπορεί να αποκτήσει κινητοποιητική δύναμη. Το «Απόλυτο Ρόδο» προκαλεί προβληματισμό, γέλιο και πικρία, αλλά ...ξυπνάει. Η Αννεκε Ιωαννάτου φιλοξενεί τον συγγραφέα Γιώργο Κακουλίδη, σε μία συζήτηση για το «Απόλυτο Ρόδο». Στις 20.30 «Ματιές στον κόσμο». Η Αννα Μπαλή συζητά με τους καλεσμένους της τις εξελίξεις στο θέμα της FYROM και του Κοσσυφοπεδίου μετά και τις επισκέψεις σε Αθήνα και Σκόπια του Μάθιου Νίμιτς. Στο στούντιο ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Αγάπιος Παπανεοφύτου, πανεπιστημιακός και αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ και ο Νίκος Παπαναστάσης, αξιωματικός ε.α. και μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα.

Αύριο Κυριακή στις 17.30 «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα». Ο Γιάννης Λεμπέσης με την ορχήστρα του «Λαϊκή Στράτα» ξεδιπλώνει το κουβάρι της καλλιτεχνικής του ζωής, μιλάει για την τριαντάχρονη πορεία του στα μαγαζιά, για τη γνωριμία και συνεργασία του με τους μεγάλους του ρεμπέτικου. Στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Πάρης Μήτσου, ακούγονται συνθέσεις του Γιάννη Λεμπέση, αλλά και δημιουργίες άλλων καλλιτεχνών του λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού.

Ο Γιάννης Λεμπέσης αύριο στον «902» TV
Ο Γιάννης Λεμπέσης αύριο στον «902» TV
Τη Δευτέρα στις 17.30 «Ευ ζην». Καλεσμένη της Ρένας Μαραζιώτη είναι η αισθητικός Ειρήνη Χάνη. Θέματα της εκπομπής η αισθητική του σώματος και η διατροφή. Υπάρχουν τροφές που δίνουν λάμψη και υγεία στην επιδερμίδα. Πώς αντιμετωπίζει η σημερινή Ελληνίδα την αισθητική της και από ποια ηλικία θα πρέπει να ενημερώνεται από την αισθητικό της. Πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του προσώπου στην εφηβεία και σε τι ποσοστό οι άνδρες ενδιαφέρονται για την υγεία του δέρματός τους. Πώς πρέπει να επιλέγει κανείς τα σωστά καλλυντικά και τι πρέπει να προσέχει διαβάζοντας τις ετικέτες. Και, τέλος, ποιες είναι οι δέκα σημαντικές τροφές που συντελούν στην αντιγήρανση.

Τη Δευτέρα επίσης στις 22.30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Μικροπροοπτική». Ο Γρηγόρης Τραγγανίδας φιλοξενεί τον Παναγιώτη Χριστόπουλο. Μιλά για την ταινία του «Εκταση που αναλογεί» και εκθέτει τις απόψεις του για τις ταινίες μικρού μήκους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ