Τετάρτη 12 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Σπύρος Κωτσάκης
Σπύρος Κωτσάκης
Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΤΣΑΚΗ (Νέστορα) προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης.

Οικογένεια Θ. Κωτσάκη

* * *

Φωτ.

Στις 13 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 7 χρόνια από το θάνατο της αγαπημένης μας ΣΟΦΙΑΣ (Φούλης)Χίνη- ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ, παιδιάτρου, μέλους της ΕΠ της ΚΟ Πειραιά και του τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της ο σύζυγός της Τάκης Μιχαλάκος, οι κόρες της Μαρία, Αμαλία, Γεωργία και ο γαμπρός της Βασίλης Δημητριάδης, προσφέρουν στην Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα του Πειραιά, μέσω ΚΟΒ ΙΚΑ, 200 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας πριν από 15 χρόνια, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Αμπελόκηπων-Τουρκοβουνίων, για την οικονομική εξόρμηση, 100 ευρώ.

Η συντρόφισσά του Ελένη

Η κόρη του Μαίρη

* * *

Για τα 90χρονα του ΚΚΕ και στη μνήμη των: ΝΙΚΟΥ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ, ΜΑΡΙΓΟΥΛΑΣ Μαστολέων-ΖΕΡΒΑ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο Γιάννης Επιτρόπου προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής.

* * *

Στη μνήμη του καλού μας φίλου ΗΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 40 ευρώ.

Μπάμπης και Σοφία Τρεχαντζάκη

***

Στη μνήμη όλων των αγωνιστών Κερατσινίου και για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρω στην ΚΟ Αμφιάλης του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Αικατερίνη Γ.

***

φωτο

Στη μνήμη του αγωνιστή και φίλου του ΚΚΕ, ΖΩΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

Γεωργία Παπαγιαννοπούλου

Δήμητρα Παπαγιαννοπούλου

Πολυξένη Θεοδωροπούλου

***

Τιμώντας τα 90 χρόνια του ΚΚΕ και της Οχτωβριανής επανάστασης και στη μνήμη των αδελφών μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΩΣΤΑ και ΔΙΟΝΥΣΗ και για την επιτυχία της Οικονομικής εξόρμησης προσφέρουμε στο ΚΚΕ από το υστέρημά μας το συμβολικό ποσό των 20 ευρώ.

Σοφία Μιχαλάκου
Σοφία Μιχαλάκου
Τα αδέλφια: Σπύρος, Παγώνα και Ευανθία Καλογηράτου

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ(Σωτήρη) και ΦΡΟΣΩΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ(Γεωργίας), αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Περιστερίου.

Χαρίκλεια Μαραγκάκη

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΝΙΚΟΥ ΚΑΣΤΡΙΝΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, με την ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ της Κεντροανατολικής πόλης Καλαμάτας, 50 ευρώ.

Αθανασία Καστρίνη


ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ