Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Φωτό(αρχείο)

Στη μνήμη του Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, από την Ελληνοεκκλησιά Μεσσηνίας, ο οποίος «έφυγε» από βασανιστήρια Χιτών, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σεπολίων, 70 ευρώ.

Δημήτρης, Ειρήνη, Βουλίτσα Ανδριανοπούλου

***

Στη μνήμη του αδερφού μου ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΑΜΠΑΤΟΥ, του ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΜΑΛΗ και του ΣΩΤΗΡΗ ΤΡΙΑΝΤΗ προσφέρω στην Εθνική Αντίσταση, παράρτημα Ζωγράφου, 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη του φίλου και συγχωριανού μου ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΜΑΡΑ που χάθηκε πρόσφατα προσθέτοντας ένα ακόμη θύμα στο μαύρο κατάλογο αυτών που θυσιάστηκαν στο βωμό του καπιταλιστικού κέρδους, προσφέρω στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Τσιμούρης Πέτρος

***

φωτο

Στις 6 Δεκέμβρη, πριν δύο χρόνια ανήμερα της γιορτής σου, του Αγ. Νικολάου, έφυγες από κοντά μας. Ησουν 33 χρόνων γεμάτος όνειρα και σχέδια για τη ζωή. Ομως η μοίρα άλλα σχεδίαζε για σένα. Εκοψε το νήμα της ζωής σου στην άσφαλτο. Ωρα καλή σου λεβέντη μου, για μας θα ζεις αιώνια. Οι χαρισματικές μορφές δε σβήνουν στα χρόνια...

Προσφέρουμε στο Κόμμα που πίστευες και ψήφιζες 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας.

Η μαμά σου Κική και η αδερφή σου Ρένα Παυλοπούλου.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
***

φωτο αρχείο

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΛΗ, μέλους και στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, στην ΚΟ Λιβαδειάς.

Λουκάς Βλάχος

***

Φωτο αρχείο

Στη μνήμη του ΚΟΪΤΣΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, μέλους του ΚΚΕ, ο Σπύρος Δασόπουλος προσφέρει 100 ευρώ στην ΚΟ Λιβαδειάς.

***

φωτο αρχείο

Προσθέτω κι εγώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου μου ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, μέσω της ΚΟ Λογοτεχνών, όπου ανήκε. Σε όλες τις ανάγκες του Κόμματος έδινε το «παρών». Διάβαζε, έγραφε, πολέμαγε. Αν και άρρωστος από καρδιά, έγραψε το τελευταίο του βιβλίο για πολλά χρόνια μα δεν πρόλαβε να το εκδώσει. Το έβγαλα εγώ μόνη μου και το μοίρασα στους συναδέλφους.

Η γυναίκα του Γεωργία Χ. Χριστοδουλάκη

***

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΝΙΚΟΥ ΜΠΛΕΤΑ, που έφυγε μακριά μου τελευταία, χωρίς γυρισμό, προσφέρω κι εγώ λίγα χρήματα για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, 100 ευρώ. Ο Νίκος Μπλέτας ήταν τίμιος, καλός και πολυμαθέστατος. Αφησε πίσω του μεγάλη συγγραφική εργασία, πλούσια, όπως και οι ομιλίες του. Αγαπούσε τον κόσμο, βοηθούσε όσο μπορούσε και τον αγαπούσαν. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Η συντρόφισσα της ζωής και του αγώνα Κάτια Ν. Μπλέτα

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών ΓΡΗΓΟΡΗ και ΟΛΓΑΣ ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ και των συγγενών μου, προσφέρω 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης, 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 50 ευρώ στο Παράρτημα Τούμπας της ΠΕΑΕΑ.

Βασιλική Μασμανίδου

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΒΟΥΝΗ και των αδελφών του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, πιστών στα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρουμε στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω ΚΟ Λάρισας, 100 ευρώ.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Η οικογένειά του


ΚΟΪΤΣΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΪΤΣΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Νίκος Παυλόπουλος
Νίκος Παυλόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ