Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιάννης Οικονομάκος
Γιάννης Οικονομάκος
Στη μνήμη των γονιών του, ο Γιώργος Αντεμεισάρης προσφέρει 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ και της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, η οικογένειά τους προσφέρει 300 ευρώ στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ.

***

Ενα χρόνο μετά το θάνατό της, στη μνήμη της γυναίκας μου προσφέρω στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού, 100 ευρώ.

Λάκης Ασκαρίδης

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της Κεφαλονιάς και για την ενίσχυση του Κόμματος, προσφέρω 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Π. Φαλήρου.

Κώστας Αλυσανδράτος

***

Στη μνήμη του αγωνιστή Γ. ΜΟΥΣΤΑΚΗ, που έφυγε πρόσφατα, οι φίλοι και συναγωνιστές από το Π. Φάληρο, προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Π. Φαλήρου.

***

φωτο

Πριν τέσσερα χρόνια, στις 21.12.2003 έφυγε από τη ζωή στα 68 της χρόνια, η αγαπημένη μου σύντροφος και μητέρα μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. Τιμώντας τη μνήμη της και αντί μνημοσύνου και λίγα λουλούδια στον τάφο της, προσφέρουμε 200 ευρώ στο τιμημένο Κόμμα μας το ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

Ο σύντροφός της Γιώργος Λεωνιδόπουλος

Τα παιδιά της: Βάσω και Κώστας

***

φωτο αρχείο

Για τον αγαπητό μας σύντροφο, γαμπρό και πεθερό ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΣΠΡΙΔΗ, που απεβίωσε πρόσφατα, στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟ Πρέβεζας για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Κακαβούλης Σπύρος, Αμάραντος Σταύρος

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, ΚΩΣΤΑ ΒΙΤΕΤΖΑΚΗ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η Οικογένειά του

***

Στη μνήμη των γυναικάδελφών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΩΡΑΚΟΥ, στελεχών του ΔΣΕ Πελοποννήσου, προσφέρω 180 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κορυδαλλού.

ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ο γαμπρός τους Ντίνος Γουρδομιχάλης

***

Στη μνήμη όλων των Αγωνιστών και Αγωνιστριών που έδωσαν τη ζωή τους για μια Ελλάδα λεύτερη, δίκαιη κι ωραία, απλώνοντας της νιότης τα φτερά και ήταν χιλιάδες. Πώς να ξεχαστούν αυτά τα τραγούδια: «Ελλάδα μας Ελλάδα αστέρι τ' ουρανού/Ελλάδα μας Ελλάδα δε βγαίνεις απ' το νου». Τα τραγουδούσαν και στις μάχες και στα εκτελεστικά αποσπάσματα. Ετσι αγαπάμε την πατρίδα μας κύριοι Στρατοδίκες. Με την καρδιά μας και με το αίμα μας. Ε, και λοιπόν; εις θάνατον, αυτή είναι η ιστορία μας... Τη ζήσαμε σε όλες τις προσφυγικές γειτονιές και στη δική μας ποντιακή γειτονιά στα Πάνω Σφαγεία.

Για το τιμημένο ΚΚΕ που μάθαμε απ' αυτό την παλικαριά, το ήθος και την αλληλεγγύη, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων.

Σπύρος Στίγκας

***

φωτο

Στη μνήμη του αξέχαστου συζύγου, πατέρα και παππού

ΝΙΚΟΥ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ(Πύραυλου), προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης, 250 ευρώ.

Η σύζυγος Τασία

Τα παιδιά του

***

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΙΑΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε το 1948, η σύζυγός του Δέσποινα Αλεξιάδου προσφέρει 50 ευρώ στην οικ. εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ, η σύζυγος και τα παιδιά του, μέσω ΚΟΒ Σεπολίων, προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτο δύο (Χρήστου Πλατατζή και Γιάννη Οικονομάκου)

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΛΑΤΑΤΖΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και των αδελφών μου ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟY ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΘΟΔΩΡΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΥ, μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της ΕΑ. Και στη μνήμη του πατέρα της ΔΡΑΚΟΥΛΗ και των θείων της, η Μαρία Οικονομάκου.

ΠΛΑΤΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΛΑΤΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Επίσης η Φωτεινή Οικονομάκου - Μουσταφά στη μνήμη, επίσης, του πατέρα της ΔΡΑΚΟΥΛΗ και των θείων της, του άντρα της ΘΩΜΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ και των κουνιάδων της ΔΗΜΗΤΡΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, προσφέρουν 150 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ταμπουριών.

***

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια που έφυγε ο Αγωνιστής ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

Η οικογένειά του


ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΣΠΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ