Τρίτη 1 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ο «902 ΤV» γιορτάζει

Πλούσιο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα παρουσιάσει η τηλεόραση του «902» και σήμερα. Ξημερώνει Πρωτοχρονιά και ο «902 TV» «φοράει τα καλά του», γιορτάζοντας μαζί με τους τηλεθεατές του. Ετσι, στις 02.00 ξεκινά η εκπομπή «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα», με τον Πάρη Μήτσου. Η εκπομπή πηγαίνει στις «Επτά Νύχτες». Το στέκι του λαϊκού - ρεμπέτικου, αλλά και σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, εξακολουθεί και φέτος να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με άποψη και μεράκι. Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Τζώρτζης και η Μαρία Παπαλεοντίου, μαζί με την ορχήστρα τους, παίζουν και τραγουδούν, ειδικά για τη βραδιά της τηλεόρασης του «902» χωρίς καλεσμένους, χορούς και πανηγύρια, αλλά με γιορτινή διάθεση και κέφι.

Στις 04.00 οι «Μουσικές διαδρομές» παρουσιάζουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα «9 όγδοα», με τους Γ. Ντουνιά, Ν. Καραγιάννη και Θ. Στίγκα.

Νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς και για τρεις ώρες θα προβληθεί παιδικό πρόγραμμα για μικρούς και... μεγάλους. Από τις 07.00 έως τις 08.00 θα προβληθεί η ταινία «Χριστούγεννα με την Τρελή Παρέα», από τις 08.00 έως τις 09.00 παρέα θα μας κρατήσει ο «Τσάρλι Τσάπλιν» και από τις 09.00 έως τις 10.00 «Ο Καραγκιόζης φούρναρης».

Στις 14.00 οι «Μουσικές Διαδρομές» φιλοξενούν τον Νίκο Κουρουπάκη, την Ερωφίλη και τον Δημήτρη Υφαντή.

Στις 20.30 θα προβληθεί η περιπετειώδης ξένη σειρά «Μέρες Αντίστασης», η οποία αναφέρεται στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.

Στις 22.00 οι «Μουσικές Διαδρομές» πηγαίνουν στην «Αστροφεγγιά» και γλεντούν με τους Αντώνη Ρεπάνη, Αντ. Βλάχα, Σωτ. Μαγώνα, Δεσπ. Μαρτάκη και Μ. Πετράκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ