Παρασκευή 4 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Συναντήσεις με τον «902 TV»

Ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και σειρές περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902» σήμερα Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα, στις 15.00 θα μεταδοθεί το μεσημεριανό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο με άποψη και εγκυρότητα «Κάθε μέρα στις 3», με την Βούλα Τσιβόλα.

Στις 20.30 θα προβληθεί η ξένη σειρά «Μαύρα Σύννεφα». Θα μεταδοθεί το ένατο επεισόδιο της πολυβραβευμένης πολωνικής σειράς, που αναφέρεται στην Πολωνία του 17ου αιώνα, βασισμένη σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα.

Στις 21.30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα». Καλεσμένος της εκπομπής ο Τόλης Χάρμας(Απόστολος Χαρμαντάς), ο τελευταίος επιζών από τους παλιούς και μεγάλους του λαϊκού τραγουδιού. Από το 1938 μέχρι σήμερα, 70 ολόκληρα χρόνια, υπηρετεί το τραγούδι. Δημιούργησε μαζί με τη σύζυγό του το περίφημο «Ντούο Χάρμα» και για δέκα χρόνια (1947-1956) ερμήνευσαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου(«Λατέρνα - Φτώχεια και Φιλότιμο»). Σήμερα στα 91 του χρόνια, ο Τόλης Χάρμας συνεχίζει σε καθημερινή βάση να εμφανίζεται σε ταβερνάκια και να δίνει παραδείγματα ήθους και αξιοπρέπειας. Στην εκπομπή ο Τόλης Χάρμας παίζει μπουζούκι και ερμηνεύει, συνοδεία του Βασίλη Τσαφούρου στην κιθάρα. Επιμέλεια -παρουσίαση: Πάρης Μήτσου.

Αύριο Σάββατο στις 08.00 στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» θα γίνει η ανασκόπηση των γεγονότων της εβδομάδας. Με την Βούλα Τσιβόλα.

Στις 18.30 η εκπομπή «Σελίδες γνώσης» θα ασχοληθεί με την παιδική λογοτεχνία. Η Αννεκε Ιωαννάτου θα συζητήσει με την πολυβραβευμένη συγγραφέα βιβλίων Ζωή Βαλάση για το έργο της. Η συγγραφέας θα αναπτύξει τις απόψεις της σχετικά με θέματα, όπως ο ρατσισμός στην παιδική λογοτεχνία, την αισθητική στο παιδικό βιβλίο, το ρόλο των παραμυθιών και το πώς αντικατοπτρίζονται κοινωνικές καταστάσεις στα βιβλία που απευθύνονται στην παιδική ηλικία.

Στις 20.30 η εκπομπή «Ματιές στον κόσμο» θα ασχοληθεί με θέματα εξωτερικής πολιτικής και διεθνών σχέσεων. Με την Αννα Μπαλή.

Την Κυριακή στις 07.00 θα προβληθεί παιδικό πρόγραμμα με τίτλο «Τρελή παρέα».

Στις 08.00 θα παρουσιαστεί η κοινοβουλευτική δραστηριότητα των ημερών από την εκπομπή «Το Βήμα της Βουλής». Επιμέλεια -παρουσίαση: Ζωή Κούλια.

Στις 20.20 η εκπομπή «Αθλητικές συναντήσεις» θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα και το παρασκήνιο των αγώνων πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. Με τον Μιχάλη Χάρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ