Τρίτη 8 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Παρέα με τον «902 TV»

Ενημερωτικές εκπομπές με αιχμή τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό, εκπομπές που αφορούν την υγεία, αλλά και αφιερώματα ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902».

Στις 18.00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Εις Υγείαν». Η Ειρήνη Μπαλντίδη συνομιλεί με τον επίκουρο καθηγητή Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκο Νικητέα, για τη δημιουργία λίθων στη χολή και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Στι 22.00 θα προβληθεί η ενημερωτική εκπομπή «Προεκτάσεις». Ο Κώστας Καραχάλιος συνομιλεί με τους καλεσμένους του για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, με αιχμή το Ασφαλιστικό, την οικονομία και την υπόθεση Ζαχόπουλου.

Στις 23.00 θα προβληθεί η εκπομπή «Δεν άνθισαν ματαίως». Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στον ποιητή «των μακρυσμένων θαλασσών και των γαλάζιων πόντων», στον εραστή της θάλασσας, που από παιδί ένιωσε ακατανίκητη έλξη για τη θάλασσα, γι' αυτό και έγινε ναυτικός, στον Νίκο Καββαδία. Για τον Νίκο Καββαδία μιλούν ο ποιητής Κώστας Παπαγεωργίου και ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, που αριστουργηματικά μελοποίησε ποιήματά του. H ποίησή του μας συνεπαίρνει, ταξιδεύοντάς μας πάντα «σε δύσκολες βάρδιες», στα «παράξενα της Ιντια», στη «Νότιο Κίνα»... Απόλυτα βιωματικός, στην ποίησή του, ο Νίκος Καββαδίας, «ψιθυρίζει» πάντα με την καρδιά για τα καράβια που έζησε, τους ναυτικούς που γνώρισε, τους έρωτες, τους καυγάδες και τους θανάτους στα λιμάνια, με τη γλώσσα των καραβιών, αλλά και κάποιους ιδιωματισμούς της Κεφαλονιάς να μπλέκονται στα γνήσια λαϊκά ελληνικά του. Η επιμέλεια και η παρουσίαση της εκπομπής ανήκουν στην Σοφία Αδαμίδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ