Τετάρτη 16 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Λίζα Ψωμιάδου
Λίζα Ψωμιάδου
Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου, αγωνιστή και φίλου ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΑΚΩΒΙΔΗ προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένεια Κώστα Καλυβιώτη

  • Στη μνήμη του Μακρονησιώτη αγωνιστή Χρήστου Ιακωβίδη, τον οποίον κηδέψαμε στις 14 Γενάρη 2008, προσφέρω στο ΚΚΕ 215 ευρώ.

Γιώργος Κοσίδης

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΤΩΝΗ ΒΗΧΟΥ, από το Φιλότι Νάξου, ο οποίος έως το τέλος της ζωής του ήταν αταλάντευτος αγωνιστής και οπαδός του ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Αθήνας.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, του «Καρδιτσιώτη δάσκαλου», ο οποίος πέθανε πρόσφατα και αντί για λουλούδια στην κηδεία του, η φίλη της κόρης του Κ. Χ., προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας, 30 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών ΚΩΣΤΑ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΛΑΠΑΝΑ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΑΝΤΗΡΑ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ και ΑΡΓΥΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, μελών του ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης - Λαμπρινής.

Γ. Κ.

** *

Φωτ.

Στη μνήμη του Ι. Β. ΣΤΑΛΙΝ, θεμελιωτή της μεγάλης σοσιαλιστικής ΕΣΣΔ, την οποία υπονόμευσαν και διέλυσαν οι ψευτοκομμουνιστές τύπου Χρουστσόφ, Κοσίγκιν, Γκορμπατσόφ και άλλοι, προσφέρω 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ ΥΠΑ της Αχτίδας Μεταφορών της ΚΟ Αθήνας.

Γιάννης Ρώτας

* * *

Για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ και στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ, του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗ και των γονιών μου ΣΑΒΒΑ και ΕΙΡΗΝΗΣ, προσφέρω 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση της ΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Γιάννης Επιτρόπου

* * *

Στη μνήμη της ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΔΟΥΡΟΥ, ψηφοφόρου του ΚΚΕ, ο Τάκης Μουζάκης προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Περιστερίου.

Βασίλης Στεργιώτης
Βασίλης Στεργιώτης
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της μεγάλης παιδαγωγού, συγγραφέα και αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ και της ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Λίζας) ΨΩΜΙΑΔΟΥ, ο άντρας της Ελισάβετ Ψωμιάδου, τα παιδιά τους Κώστας, Νίκος και τα εγγόνια προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμησή του, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων.

Αιωνία η μνήμη σας

Σταύρος (Τάκης) Ψωμιάδης

* * *

Φωτ.

Στις 22 Νοέμβρη 2007 «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης - ΕΑΜ - ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ. Διώχτηκε, μετά την Απελευθέρωση, πιάστηκε και φυλακίστηκε.

Εως το τέλος της ζωής του ήταν συνεπής αγωνιστής και καλός οικογενειάρχης.

Στη μνήμη του οι συναγωνιστές του: Θανάσης, Στέλλα, Μαρία, Κατερίνα, Ελένη προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση 40 ευρώ, μέσω ΚΟ Πειραιά και 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γαβαλούς.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΡΙΩΤΗ, μέλους του ΚΚΕ, η αδελφή του Αριάνα πρόσφερε για την οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Κεφαλονιάς.

** *

Στη μνήμη των συγχωριανών μου από την Κερασιά Καρδίτσας, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΘΕΟΔΩΡΗ και ΚΩΣΤΑ Χαρ. ΘΕΟΔΩΡΗ, που ξεπάγιασαν στη Νιάλα. ΜΗΝΑ Δ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΩΣΤΑ Απ. ΑΝΤΩΝΑΚΗ και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΒΙΔΑ, οι οποίοι εκτελέστηκαν με αποφάσεις Στρατοδικείων. ΘΩΜΑ Χρ. ΣΥΨΑ, ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗ και ΕΛΕΝΗΣ Μ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΩΣΤΑ και ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ Απ. ΜΙΑΡΙΤΗ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια του Εμφύλιου, προσφέρω στη ΝΕ Καρδίτσας 100 ευρώ και 20 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Βασίλης Στεργίου

* * *

Στη μνήμη των κομμουνιστών και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΝΤΩΝΗ ΧΟΛΙΑΣΤΟΥ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΝΕ Αχαΐας, 50 ευρώ.

Στάλιν
Στάλιν
Κώστας Σόμπολας, Πάτρα

* * *

Για το θάνατο στις 10 Γενάρη 2008 στην Αθήνα του αγαπητού φίλου ΓΙΩΡΓΗ ΚΟΖΑΤΣΑ, εκφράζουμε στα παιδιά του τα θερμά μας συλλυπητήρια. Και στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΝΕ Κεφαλονιάς, για την οικονομική εξόρμηση, 100 ευρώ στο ΚΚΕ του οποίου ήταν οπαδός.

Οι φίλοι και συναγωνιστές του από το Αργοστόλι Νίκος Φωκάς και Διονύσης Γερολυμάτος


ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΗΧΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΗΧΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ