Σάββατο 26 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«Ματιές» στον «902 TV»

Εκπομπές με επίκεντρο τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις, τον πολιτισμό, το βιβλίο, την υγεία, τον αθλητισμό και τις ταινίες μικρού μήκους, μπορούμε να παρακολουθήσουμε αυτό το τριήμερο από την τηλεόραση του «902 TV».

Σήμερα Σάββατο στις 18:30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Σελίδες γνώσης». Επιμέλεια - παρουσίαση: Αννεκε Ιωαννάτου. Κατά πόσο έχουμε στα χέρια μας αυτό που λέμε «μοίρα» και κατά πόσο προσδιορίζουν την ύπαρξή μας οι κοινωνικές συνθήκες; Πού παραβαίνουμε εμείς οι ίδιοι; Τα δύο βιβλία που θα παρουσιαστούν στην εκπομπή μιλούν για την ανθρώπινη μοίρα αλλά και για τις επιλογές μας. Είναι «Το με φίλησαν οι τσούλες» (Εκδ. «Δωρικός») και το «Τραγικό Παιχνίδι» (Εκδ. Γαβριηλίδης). Η Αννεκε Ιωαννάτου φιλοξενεί τη συγγραφέα Ντίνα Εξάρχου.

Στις 20:30 «Ματιές στον κόσμο». Η εκπομπή θα ασχοληθεί με δύο θέματα. Το πρώτο αφορά στη μεταρρυθμιστική Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Καλεσμένος της Αννας Μπαλή είναι ο Κράτης Κυριαζής, γραμματέας της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.Το δεύτερο, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, μετά και την επίσκεψη στην περιοχή του Τζορτζ Μπους. Θα μεταδοθεί συνέντευξη του Μοχάμεντ Μπάρακιν, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚ Ισραήλ.

Στις 07.00 αύριο Κυριακή «ξύπνημα» με παιδικό πρόγραμμα και με μια «Τρελή παρέα» από κινούμενα σχέδια.

Στις 08:00 «Το Βήμα της Βουλής». Η κοινοβουλευτική δραστηριότητα των ημερών με την Ζωή Κούλια.

20:20 «Αθλητικές συναντήσεις» Με αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Μεθαύριο Δευτέρα στις 17:30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Ευ ζην». Η επιμέλεια και η παρουσίαση είναι της Ρένας Μαραζιώτη. Στην εκπομπή θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στις αλλεργίες που προκαλούν ορισμένες τροφές. Ποιοι παράγοντες συντελούν και ποια είναι τα συμπτώματα εμφανίσεώς τους; Ποια είδη τροφίμων είναι περισσότερο υπεύθυνα για τη δημιουργία αλλεργιών; Πώς αντιμετωπίζουμε το αλλεργικό σοκ; Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε μητέρα ώστε να δρα προληπτικά; Καλεσμένος της εκπομπής ο Κ. Γιαννακόπουλος, αλλεργιολόγος.

Στις 20:30 από την κινηματογραφική βραδιά θα μεταδοθεί η ταινία «Η αχαριστία». Στις 22:30 «Μικροπροοπτική» μια εκπομπή για τις ταινίες μικρού μήκους και τους δημιουργούς του με τον Γρηγόρη Τραγγανίδα. Καλεσμένος της εκπομπής είναι ο σκηνοθέτης Βασίλης Στογιάννης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ