Τρίτη 29 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Δάρδανος Σαράντος
Δάρδανος Σαράντος
φωτο

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΡΟΝΙΚΑΚΗ, (φωτογραφία), ο οποίος πέθανε το 1992, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ, ο οποίος σκοτώθηκε στην Κατοχή, ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, που φυλακίστηκε και εξορίστηκε για πολλά χρόνια, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΖΟΠΟΥΛΟΥ, σύμβουλο της ΠΕΑ σκοτώθηκε στη διάρκεια του Εμφύλιου, ΚΟΥΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ, η οποία εκτελέστηκε με απόφαση Στρατοδικείου, ΛΕΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και μαχήτριας του ΔΣΕ.

Προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγίας Τριάδας», 50 ευρώ.

Η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και μαχήτρια του ΔΣΕ Γερονικάκη Χαρίκλεια

* * *

Οι Βασίλης και Γιάννης Βαταβάλης προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Ιωαννίνων, στη μνήμη του πατέρα τους ΚΩΣΤΑ ΒΑΤΑΒΑΛΗ και του θείου τους ΝΙΚΟΥ ΒΑΤΑΒΑΛΗ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου της ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ, η Χαρίκλεια Παπαελευθερίου προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη: Του συζύγου της, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΑΡΔΑΝΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ, του γιου της ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ, στελέχους του Κόμματος και του γαμπρού της Θ. ΠΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, η Ευστρατία Σαράντου προσφέρει 50 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης του ΚΚΕ.

Σπύρος Τσουκαλάς
Σπύρος Τσουκαλάς
* * *

Ο Σταμάτης Παναγιώτης πρόσφερε για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας, στη μνήμη του αδελφού του ΣΤΑΘΗ, της συζύγου του ΙΣΜΗΝΗΣ και του εγγονού του ΠΑΝΟΥΛΗ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΥΣΑΝΙΑ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και της αδελφής μου ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ Νικολάου ΣΑΡΔΕΛΛΗ από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Νίκος Χαραυγής

** *

Φωτ.

Στη μνήμη του φίλου και αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΕΤΣΗ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πεύκης. Γιάννης Γκιζέλης, Μπάμπης Φίτσιος.

* * *

Στη μνήμη του Β.Ι. ΣΤΑΛΙΝ και του ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Δ.Β. Καράμπελας ΚΟΒ Πυλίας

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ ΑΣΠΡΙΔΗ, ο οποίος πέθανε το 1993 και της γυναίκας του ΑΡΕΤΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗ, που πέθανε στις 15 Δεκέμβρη 2007, ο αντιστασιακός Λύσανδρος Ταμουρίδης, Αξιωματικός του ΔΣΕ και η Κατερίνα Μανιτάρα προσφέρουν 30 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση και το Παράρτημα Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ 10 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΙΩΤΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ, ο οποίος πέθανε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ στις 27 Γενάρη 1992, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Στέφανος Σαράντος
Στέφανος Σαράντος
* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης - ΕΛΑΣ - ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΠΑΡΗ, μέλους του ΚΚΕ προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανω Κυψέλης.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

* * *

Φωτ.

Προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανω Κυψέλης, 50 ευρώ στη μνήμη του πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ Εμμ. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, από την Κόρωνο Νάξου και 50 ευρώ στη μνήμη της θείας μου ΑΝΝΑΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ.

Μαρίνα Χρ. Μουτσοπούλου

* * *

φο.

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου μου ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ και προς τιμή των 90 χρόνων του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση.

Πόπη Τσουκαλά


Θανάσης Παπαελευθερίου
Θανάσης Παπαελευθερίου

Δημήτρης Φέτσης
Δημήτρης Φέτσης

 Θανάσης Γερονικάκης
Θανάσης Γερονικάκης

ΑΡΕΤΗ ΑΣΠΡΙΔΗ
ΑΡΕΤΗ ΑΣΠΡΙΔΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΠΡΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ