Τετάρτη 30 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Παράθυρα με νέα... μέτωπα

Νέο μέτωπο «συμφερόντων» αυτή τη φορά MEGA και ALPHA άνοιξε προχτές στα «παράθυρα» των δύο τηλεοπτικών σταθμών, με αφορμή και πάλι την υπόθεση Ζαχόπουλου.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με την Ελλη Στάη, η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου υποστήριξε ότι στην κατάθεσή του στον ανακριτή ο αρχισυντάκτης της εκπομπής «Ζούγκλα» του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, Σωκράτης Γκιόλιας, είπε ότι υπάρχει και «Καμπουράκης Νο 2» που έχει ηχητικό ντοκουμέντο ότι στο MEGA είδαν το DVD.

To ίδιο βράδυ στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, ο Σωκράτης Γκιόλιας διέψευσε τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον ALPHA λέγοντας ότι δεν είπε τίποτα για το MEGA.

Το θέμα συνεχίστηκε και χτες με καταγγελίες του MEGA κατά του ALPHA για «κατασκευασμένα ρεπορτάζ» και για «πόλεμο λάσπης». Το MEGA μάλιστα έστειλε εξώδικο στον ALPHA.

Τα κάθε είδους επιχειρηματικά συμφέροντα και οι «κόντρες» όχι μόνο μεταξύ των καναλιών και των εκδοτών, αλλά και μεταξύ μεγαλοδημοσιογράφων, γίνονται πλέον σε ανοιχτή ακρόαση μέσω των δελτίων ειδήσεων και εκπομπών, χωρίς να χρειάζονται κρυφές κάμερες.

Ετσι οι πολίτες ενημερώνονται για τις αλληλοσυγκρούσεις ή συμμαχίες των αφεντικών των ΜΜΕ σ' ένα τηλεοπτικό και εκδοτικό χώρο πλασμένο από σαπίλα και δυσοσμία...


Κ.Α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ