Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παναγιώτης Υφαντής
Παναγιώτης Υφαντής
Φωτ.

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ, ο Γιώργος Καραπάνος, στέλεχος του ΚΚΕ στην Ηλεία, προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 200 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Θρακομακεδόνων.

Μήτσος Ανδρουτσόπουλος

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας και αξέχαστου συζύγου, πατέρα και παππού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΦΑΝΤΗ (Ηρακλή), στελέχους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και πολιτικού Επιτρόπου της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, με διοικητή τον πρωτοκαπετάνιο της Ρούμελης Διαμαντή. Καθώς, επίσης, στη μνήμη του αδελφού του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΦΑΝΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και εξέχοντα νευρολόγου - ψυχιάτρου, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου και εκπαιδευτικών, 25 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 25 ευρώ στην ΠΕΑΕΑ της οποίας ο Παναγιώτης Υφαντής διατέλεσε αντιπρόεδρος.

Η σύζυγος: Παρθένα

Οι κόρες και τα εγγόνια

* * *

Φωτ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΜΟΡΑΣ (καπετάν Ζώρας) γεννήθηκε στο χωριό Προσήλιο (Σεγδίτσα) Φωκίδας το 1919. Ελαβε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και για «ανταμοιβή» φυλακίστηκε και εξορίστηκε στον Αϊ - Στράτη.

Ως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ.

Πέθανε στην Αθήνα στις 27 Γενάρη 2002.

Στη μνήμη του, και στη μνήμη των αδελφών του ΗΛΙΑ και ΧΡΗΣΤΟΥ, επίσης αγωνιστών του ΚΚΕ, ο ανιψιός τους Δημήτρης Μαργώνης προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση 50 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου και πατέρα ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΪΛΑ μέλους του ΚΚΕ από τα γυμνασιακά χρόνια, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μαχητή του ΔΣΕ, ιστορικού συγγραφέα και ερευνητή καθώς επίσης στη μνήμη των αδελφών του ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΪΛΑ και ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Κάιλα - ΚΕΦΑΛΑ προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Αναργύρων» 70 ευρώ.

Δημήτρης Κάιλας
Δημήτρης Κάιλας
Η συντρόφισσά του: Ισμήνη

Τα παιδιά: Ελση και Κώστας

* * *

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ και της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΡΔΑΜΗΛΙΩΤΗ προσφέρω 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Μαγδαληνή Τσιανακά


Δημήτρης Κιάμος
Δημήτρης Κιάμος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΜΟΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΜΟΡΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ