Σάββατο 2 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Δείτε από τον «902 TV»

Σήμερα Σάββατο στις 18.30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Σελίδες γνώσης». Επιμέλεια - παρουσίαση: Αννεκε Ιωαννάτου. Η εκπομπή θα ασχοληθεί με το έργο του Βασίλη Ρώτα για παιδιά και εφήβους. Καλεσμένος ο Θανάσης Καραγιάννης, σχολικός σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η συζήτηση θα αφορά στη διδακτορική διατριβή του καλεσμένου, πάνω στο έργο του Βασίλη Ρώτα, έργο γλαφυρής κοινωνικής αλήθειας, που για το λόγο αυτό ανήκει στην κατηγορία των αποσιωπημένων έργων. Το σημαντικό αυτό πόνημα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή».

20.30 «Ματιές στον κόσμο». Η Αννα Μπαλή φιλοξενεί τον Θέμη Στοφορόπουλο, πρέσβη επί τιμή, και συζητά μαζί του για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ για την περιοχή.

Την Κυριακή στις 08.00 «Το Βήμα της Βουλής». Η κοινοβουλευτική δραστηριότητα των ημερών. Με την Ζωή Κούλια.

20.20 «Αθλητικές συναντήσεις». Αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, ανδρών και γυναικών.

22.05 «Κλασικές αρμονίες». Μπαλέτο, όπερα, κλασική μουσική.

Τη Δευτέρα στις 17.30 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Ευ ζην» Η Ρένα Μαραζιώτη φιλοξενεί τον αλλεργιολόγο Διονύση Γιαννακόπουλο και συζητά μαζί του για τις αλλεργίες που μπορούν να προκαλέσουν ορισμένα τρόφιμα.

20.30 «Κινηματογραφική βραδιά». Θα μεταδοθεί η ταινία «Υπόθεση Πόηντα».

22.30 «Μικροπροοπτική». Επιμέλεια - παρουσίαση: Γρηγόρης Τραγγανίδας. Καλεσμένος είναι ο Δημήτρης Σπύρου, ο θρυλικός σκηνοθέτης του «Ψύλλου» και καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους. Ο Δ. Σπύρου μιλά για το Φεστιβάλ και τον κινηματογράφο, αλλά και για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει η Πολιτεία την επαφή των παιδιών με τα οπτικοακουστικά μέσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ