Σάββατο 2 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Δοκιμασία για πρωτοπόρους

Η επικίνδυνη έξοδος του εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας Ηρακλή στην ισχυρή έδρα της Λαμίας, αλλά και η δοκιμασία του Ολυμπιακού στην Κηφισιά είναι τα δύο γεγονότα που ξεχωρίζουν από τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας η Λαμία, μετά το σπουδαίο διπλό στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να προσθέσει ακόμα μια επιτυχία κόντρα σε σπουδαίο αντίπαλο. Από την άλλη, ο «Γηραιός», που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, δεν έχει το περιθώριο απωλειών.

Στην Κηφισιά, κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ΑΟΚ (που εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία) ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ξεσπάσει για την ήττα από τη Λαμία αλλά και τον αποκλεισμό του (παρά τη νίκη κόντρα στη Φριντρισχάφεν) από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: (17.00, ΣΠΟΡ +) ΑΟ Κηφισιάς - Ολυμπιακός (Γεωργουλέας, Ράπτης - Sport+), (19.00 ΕΑ Πατρών - ΑΕΚ, (19.00) Μίλων - Εθνικός Αλεξ/λης, (19.30) Αρης - Πανελλήνιος, (20.45, ΕΤ3) Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. ΚΥΡΙΑΚΗ:(19.00, ΣΤΑΡ Κ. ΕΛΛΑΔΑΣ) Λαμία - Ηρακλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ