Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Προτάσεις από τον «902 TV»

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902». Ετσι, για σήμερα σας προτείνουμε στις 18.00 την εκπομπή «Εις Υγείαν». Η δημοσιογράφος Ειρήνη Μπαλντίδη συνομιλεί με τον Ηλία Ιγγλέζο, αναπληρωτή διευθυντή στη Β΄ Παθολογική Κλινική του Σισμανόγλειου ΓΝΑ για την κυστική ίνωση, η οποία είναι μία από τις συχνότερες κληρονομικές νόσους.

Στις 20.30 θα μεταδοθεί το τέταρτο επεισόδιο της ρώσικης σειράς με τίτλο «Το παλιό οχυρό».

Στις 22.00 θα προβληθεί η ενημερωτική εκπομπή «Αναζητήσεις», με τον Κώστα Καραχάλιο. Θέμα της εκπομπής, οι πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία σήμερα και διαχρονικά. Καλεσμένοι είναι ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του Κόμματος.

Στις 23.00 θα μεταδοθεί η εκπομπή για τον κινηματογράφο «CINE PLANO». Στην εκπομπή θα προβληθεί συνέντευξη του Ανδρέα Παγουλάτου, υπεύθυνου του Φεστιβάλ «Κινηματογράφος και Πραγματικότητα», ενώ θα παρουσιαστούν και όλα τα νέα από την κινηματογραφική επικαιρότητα. Με τους Κώστα Σταματόπουλο σκηνοθέτη και Γιάννη Φραγκούλη, κριτικό κινηματογράφου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ