Σάββατο 23 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Σάββατο, στις 8 μ.μ., στο Καππαδοκικό Καρδίτσας, θα μιλήσει ο Κ. Θεοδωρίδης.

-- Σήμερα Σάββατο, η ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ καλεί σε συνεστίαση - εκδήλωση, στην ταβέρνα «Μπαβελής» στα Φίχτια, στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θεόδωρος Ρούνης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Αύριο Κυριακή, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα πυρόπληκτα χωριά της Δυτικής Αχαΐας και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο χωριό Πέτα.

-- Τη Δευτέρα 25/2, η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων.

-- Τη Δευτέρα 25/2, στις 8 μ.μ. στην Κυπαρισσία, πλατεία της Ανω Πόλης, ταβέρνα «ΑΡΚΑΔΙΑ» θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος. Την ίδια μέρα θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στο χωριό Αετός του ομώνυμου δήμου, στις 6.30 μ.μ., που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μη ένταξή του στις πυρόπληκτες περιοχές.

-- Τη Δευτέρα 25/2, περιοδεία του Τάκη Τσιόγκα, βουλευτή του ΚΚΕ στην Καρδίτσα. Στις 7 π.μ., επίσκεψη στα έργα Αχελώου στην Δρακότρυπα και συζήτηση με τους εργαζόμενους, στις 8 π.μ. στο Ταχυδρομείο και στις 9.30 π.μ. στον ΟΑΕΔ. Στις 12 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου για τη λειψυδρία και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

-- Την Τρίτη, 26/2, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον» των Τρικάλων, θα μιλήσει ο Τάκης Τσιόγκας, με θέμα την κατάσταση στο εργατικό κίνημα, την πάλη των ταξικών δυνάμεων για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και την πρόταση αγώνα του ΚΚΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ