Παρασκευή 29 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ωρα Κυπέλλου

Στην Ορεστιάδα συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον στο χώρο του βόλεϊ αφού σήμερα και αύριο θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, το Κύπελλο ανδρών. Στην αρκτική πόλη διεξάγεται το φετινό φάιναλ-4 στο οποίο συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής, η ΕΑ Πατρών και ο Μίλων. Χαρακτηριστικό είναι πως το φετινό φάιναλ-4 θα είναι το πρώτο μετά το 2003, καθώς η ΕΟΠΕ είχε θεσπίσει την τελευταία πενταετία το φάιναλ-8. Στο σημερινό πρόγραμμα των δυο ημιτελικών τα βλέμματα πέφτουν στην αναμέτρηση των δυο φαβορί, Παναθηναϊκού και Ηρακλή. Αλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο σημερινός νικητής θα είναι εκτός απροόπτου και ο κάτοχος του Κυπέλλου. Ωστόσο αρκετές φορές στο παρελθόν ο θεσμός του Κυπέλλου έκρυβε εκπλήξεις...

Το δικό του ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο δεύτερος ημιτελικός που αφορά στην κόντρα των αουτσάιντερ. ΕΑΠ και Μίλωνας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο που μπορούν, ωστόσο και η παρουσία τους στα ημιτελικά μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί επιτυχία. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού η ΕΑΠ κατέχει φέτος την 4η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα με τις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει (8 συνεχόμενες νίκες), ενώ και ο Μίλωνας δείχνει να είναι σε αγωνιστική άνοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΣΗΜΕΡΑ: Α' ημιτελικός (19.00) ΕΑ Πατρών - Μίλωνας, Β' ημιτελικός (21.00) Ηρακλής - Παναθηναϊκός. ΣΑΒΒΑΤΟ: Τελικός (20.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ