Σάββατο 15 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ηθοποιοί κατά καναλιών

Εξώδικη διαμαρτυρία - δήλωση προς τα ιδιωτικά κανάλια απέστειλε η Νομική Υπηρεσία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό με τη ματαίωση τηλεοπτικών σίριαλ και τη μονομερή ακύρωση των συμβολαίων.

«Παρατηρείται» - σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΣΕΗ προς τον Τύπο - «μια αθρόα αναβολή - ματαίωση τηλεοπτικών σειρών, με αποτέλεσμα πολλά από τα μέλη μας - ηθοποιοί όχι μόνο να μένουν άνεργοι παρά τη θέλησή τους, αλλά και να μην πληρώνονται για επεισόδια στα οποία ήδη συμμετείχαν. Εχει προκληθεί έτσι μια περιρρέουσα ανασφάλεια στους εργαζόμενους, καθώς και οικονομικά αδιέξοδα, καθημερινής τρέλας. Εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς σας, υπάρχει στο χώρο των εμπλεκομένων ηθοποιών ανησυχία και αγανάκτηση. Θεωρούμε ότι οι όποιοι λόγοι ανάγκασαν τις διευθύνσεις των καναλιών να αναστείλουν την προβολή συγκεκριμένων παραγωγών τους δεν μπορεί να αντανακλούν στα συμβόλαια που είχαν υπογράψει με τους συνεργάτες τους ηθοποιούς».

«Απαιτούμε», καταλήγει το εξώδικο, «να μας γνωρίσετε τις ενέργειες που θα κάνετε για την αποκατάσταση των εκκρεμοτήτων. Επιθυμούμε κι εμείς να υπάρξει εξώδικη επίλυση του προβλήματος, άλλως είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στις δέουσες δικαστικές ενέργειες. Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές θίγουν την επαγγελματική και ανθρώπινη αξιοπρέπεια των εργαζομένων μελών μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ