Τετάρτη 19 Μάρτη 2008 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Χωρίς αύριο...

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης του ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκας έμελλε για τις δυο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, να είναι... δίχως αύριο, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να βγάλουν σε πέρας την αποστολή τους. Κόντρα σε Παρτιζάν στο Βελιγράδι (σήμερα, 21.15, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ-1) και Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (αύριο, 20.00, ΣΚΑΪ) αντίστοιχα, «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Παρτιζάν, την ομάδα που τον δυσκόλεψε περισσότερο στον Α' γύρο και που επίσης διεκδικεί επί ίσοις όροις την πρόκριση, παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός έχει τη δύσκολη αποστολή να αφήσει εκτός νυμφώνος την οικοδέσποινα του φετινού φάιναλ - φορ Ρεάλ Μαδρίτης και να βρεθεί αυτός στη θέση της, όσον αφορά την παρουσία στην οκτάδα.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τον Αρη, που υποδέχεται τη Λιετούβος Ρίτας (σήμερα, 21.15, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ-3) και πλέον η πρόκριση ισοδυναμεί με θαύμα (θέλει νίκη με 31 πόντους διαφορά και συνδυασμό αποτελεσμάτων). Οπως και να έχει πάντως, θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά διεκδικώντας τη νίκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ