Τρίτη 25 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Τανγκό με τον τίτλο

Αέρα με άρωμα τίτλου πήρε πλέον ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας μετά τη νίκη του με 3-1 εκτός έδρας επί του Λεβαδειακού έχοντας σαν κορυφαίους τους Αργεντίνους Γκαλέτι και Μπελούτσι. Ετσι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα του δεύτερου Παναθηναϊκού, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο. Ετσι, 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε, οι «ερυθρόλευκοι» φαντάζουν σαν το ακλόνητο φαβορί και πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της επόμενης κόντρας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η τελευταία, αν και για άλλη μια φορά δεν έπεισε με την απόδοσή της, κατάφερε να περάσει αλώβητη από την Καλαμαριά επικρατώντας του Απόλλωνα με 1-0 σε ένα μέτριο παιχνίδι. Για άλλη μια φορά από την Ενωση δεν έλειψαν τα σημάδια απειθαρχίας, με τον Μπλάνκο αυτήν τη φορά να αντιδράει άσχημα στο σημείο της αλλαγής του (όπως είχε κάνει και ο Ριβάλντο πριν 15 μέρες). Ρευστά παραμένουν τα πράγματα για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ μετά το στραβοπάτημα του Αρη στο «Κλ. Βικελίδης», κόντρα στη Λάρισα που αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1. Πέμπτος ο Πανιώνιος μετά το θριαμβευτικό 4-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη. Επέστρεψε στις νίκες ο ΟΦΗ μετά το 2-0 επί της Ξάνθης. Τέλος, ΠΑΟΚ και Βέροια έμειναν στο 0-0 με τους Ημαθιώτες να ξαναλλάζουν προπονητή. Τη θέση του Γιώτη Τσαλουχίδη αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Υφαντίδης. Βαθμολογική ανάσα για τον Εργοτέλη μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι με 2-1.

  • Πάντως, για άλλη μια φορά, δεν έλειψαν και τα προβλήματα όσον αφορά τη διαιτησία, με τους Ηρακλή και Καλαμαριά να διαμαρτύρονται για την ακύρωση γκολ και πέναλτι που δε δόθηκαν αντίστοιχα. Μάλιστα, με επιστολή του στην ΚΕΔ, ο Κωτσιαντής (ο βοηθός διαιτητή που υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Ριμπέιρο στη Λεωφόρο στη φάση του γκολ που ακυρώθηκε για τον Ηρακλή) ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τη διαιτησία.
  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: (σε 26 αγώνες) 1. Ολυμπιακός 61. 2. Παναθηναϊκός 57. 3. ΑΕΚ 56. 4. Αρης 43. 5. Πανιώνιος 38. Αστέρας Τρίπολης 38. 7. Λάρισα 36. Ξάνθη 36. 9. ΠΑΟΚ 32. 10. ΟΦΗ 29. 11. Ατρόμητος 28 -. Ηρακλής 28. 13. Λεβαδειακός 24 -. Εργοτέλης 24 15. Βέροια 21. 16. Απόλλων Καλαμαριάς 19.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ