Πέμπτη 27 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Καψάλης
Νίκος Καψάλης
Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ Κωττάκη - ΚΑΝΤΑ, μέλους του ΚΚΕ, κόρης του αγωνιστή Ηλία Κωττάκη από την Αργολίδα, προσφέρουν στη μνήμη της στη ΝΕ Αργολίδας: Ο πατέρας της 100 ευρώ, οι φίλοι και σύντροφοί της από την Αργολίδα 100 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία έως το θάνατό της έμεινε πιστή στα ιδανικά του ΚΚΕ, το Παράρτημα Πατησίων - Ριζούπολης της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ήταν μέλος, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΝΙΚΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας στις 27 Φλεβάρη 2002, γεννήθηκε στο χωριό Μαυρέλι Καλαμπάκας, από γονείς φτωχούς αγρότες. Στα 17 χρόνια του κατατάχτηκε στον ΔΣΕ και στα 18 χρόνια, έγινε μέλος του ΚΚΕ.

Μετά τη μεταπολίτευση, μέλος του Παραρτήματος της ΠΕΕΠΠ και πρόεδρος του Παραρτήματος Πετρούπολης της ΠΕΑΕΑ, διακινούσε καθημερινά τον «Ριζοσπάστη», ενώ συμμετείχε δραστήρια σε όλες τις εκδηλώσεις του λαϊκού κινήματος.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

Οικογένεια Μ. Καψάλη

* * *

Ο Βαγγέλης Καλκαντής από τα Παπαδιάνικα Λακωνίας προσφέρει 100 ευρώ στη ΝΕ Λακωνίας για την ανέγερση Γραφείων της ΕΠ Πελοποννήσου.

ΣΤΥΛΙΑΝΗ Κωττάκη- ΚΑΝΤΑ
ΣΤΥΛΙΑΝΗ Κωττάκη- ΚΑΝΤΑ
* * *

Ο Κ. Κ. προσφέρει στην ΚΕ του ΚΚΕ 380 ευρώ για ενίσχυση του Κόμματος στις δύσκολες συνθήκες των ημερών μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ