Κυριακή 30 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑς
ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑς
φωτ.

Σύντροφε, φίλε, αδελφέ, νουνέ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε ότι έφυγες τόσο γρήγορα και αναπάντεχα από κοντά μας. Αφησες μεγάλο κενό πίσω σου, στην οικογένειά σου, στην οργάνωσή σου και γενικά στο ΚΚΕ.

Στρατολογήθηκες στην Κολωνία της Γερμανίας το 1974. Μπήκες αμέσως στη δουλειά της οργάνωσης. Διατέλεσες μέλος στο ΔΣ της Κοινότητας της Κολωνίας. Μπροστάρης στους αγώνες για το καλό των μεταναστών, όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και άλλων εθνικοτήτων.

Οταν επέστρεψες στην Ελλάδα το 1986, συνδέθηκες αμέσως με την ΚΟΒ Αναλύψεως Θεσ/νίκης και της Θάσου, όπου δούλεψες μέχρι το τέλος της ζωής σου για τα ιδανικά του σοσιαλισμού και της εργατικής τάξης.

Ταπεινός, αληθινός, ήρεμος στον κόσμο και στους συντρόφους σου.

Στο πλευρό σου στη ζωή και στο Κόμμα, η συντρόφισσά σου Ελένη.

Πίστεψέ με σ. Βαγγέλη οι σύντροφοί σου στην Κολωνία και ιδιαίτερα η οικ. Πέτρογλου, θα βρίσκεται πάντα κοντά στην Ελένη.

Αντί για λουλούδια στον τάφο σου, προσφέρουμε 125 ευρώ, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, στο ΚΚΕ.

Οι σύντροφοί σου από την Κολωνία Γερμανίας.

Επίσης στη μνήμη του συντρόφου, φίλου, αδελφού, νουνού Βαγγέλη Διαμαντή, η οικογένεια Πέτρογλου προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτ.

Πέρασαν 2 χρόνια από την απουσία του Κώστα Πέτρογλου, Γρ. της ΝΕ της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ. Δύο χρόνια αβάσταχτα δύσκολα. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα του για να γίνουν πραγματικότητα αυτά για τα οποία αγωνίστηκε. Στη μνήμη του η γυναίκα του Μαίρη και τα παιδιά του Νικολέτα και Παναγιώτης προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γερμανίας.


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ