Κυριακή 13 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ
Πλατιά δραστηριότητα σ' όλη τη χώρα

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

-- Η ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στι`ς 11 το πρωί στην αίθουσα «ΑΝΔΡΟΓΕΩ» του Δήμου Ηρακλείου (2ος όροφος), με θέμα: «Εξελίξεις στην αγροτική οικονομία και τον τουρισμό. Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Θεματικές εισηγήσεις θα γίνουν από τους: Γ. Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην αγροτική οικονομία και η πρόταση του ΚΚΕ» και Ν. Μανουσάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, με θέμα: ««Οι εξελίξεις του τουρισμού στην Κρήτη και η πρόταση του ΚΚΕ».

-- Στις 11 π.μ. στη συνοικία Νέας Σμύρνης, («καφέ Νόστος»), θα μιλήσει ο Αντ. Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα Βασιλικά Εύβοιας θα περιοδεύσει ο Δ. Ραχιώτης, μέλος της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

-- Στις 10 π.μ. αντιπροσωπεία της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γ. Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο «ΑΙΓΙΣ» στο Βασιλικό και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Στις 6.30 π.μ. περιοδεία στις εγκαταστάσεις του ΣΕΜΠΟ (ΟΛΠ), θα πραγματοποιήσει ο Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Εξορμήσεις στα εργοστάσια «ΤΣΙΠΙΤΑ», «Χαρτοποιία Δαμάστας» και κλωστοϋφαντουργία «Ακρίδας» στη Σπερχειάδα από κλιμάκιο του Κόμματος, με επικεφαλής τον Θ. Τσέτσο, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15/4

-- Εκδήλωση για τις εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα της ΤΕΔΚ. Θα μιλήσει ο Χρ. Τέγος, στέλεχος του Κόμματος και ο Γ. Καΐκης, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/4

-- Περιοδεία στα Καμένα Βούρλα στις 7.30 μ.μ. με τον Τ. Χρονά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ