Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
Τηλεόραση
Στην απεραντοσύνη της αγάπης

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ «Αβάνα»
Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ «Αβάνα»
Την ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ «Αβάνα» θα μεταδώσει απόψε στις 00.15 το STAR. Τις τελευταίες μέρες του καθεστώτος Μπατίστα στην Κούβα φθάνει ένας χαρτοπαίχτης στην Αβάνα, θεωρώντας ότι το κλίμα είναι ευνοϊκό για τζόγο και κέρδη στο καζίνο της πόλης. Εκεί θα ερωτευτεί τη γυναίκα ενός κομμουνιστή, που αγωνίζεται ν' ανατρέψει το καθεστώς Μπατίστα. Η σχέση τους και το πάθος που θα νιώσουν θ' αποβούν καταλυτικά και για τους δύο. Πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Ρέφορντ και η Λένα Ολιν.

«Ο τελευταίος από τους ήρωες». Ταινία του Λαμόντ Τζόνσον που αναφέρεται σε μια αληθινή ιστορία που αφορά τον ραλίστα Τζούνιορ Τζόνσον. Ενας νεαρός αγρότης από τη Βόρεια Καρολίνα, που έχει πάθος με τ' αυτοκίνητα, ονειρεύεται να γίνει οδηγός. Αποφασίζει να γίνει επαγγελματίας ραλίστας για να βγάλει τον πατέρα του από το φυλακή. Ο πατέρας του έχει συλληφθεί για παράνομη μεταφορά ουίσκι. Ο ανταγωνισμός στην πίστα θα είναι σκληρός, οι μάνατζερ ψυχροί επαγγελματίες, που ενδιαφέρονται μόνο για νίκη και χρήματα. Ο νεαρός αγρότης μέσα σε αυτή την κατάσταση δουλεύει σκληρά. Παίζουν οι Τζεφ Μπρίτζες, Νεντ Μπίτι και Βαλερί Περέν (ΝΕΤ 23.00).

«Απέραντη αγάπη». Αμερικανική ταινία του Μάθιου Μπρόντερικ. Ο Ρίτσαρντ Φέινμαν ερωτεύεται από την πρώτη στιγμή την Αρλίν. Ορκίστηκαν να μείνουν και να ζήσουν μαζί για πάντα κι έχτισαν μια σχέση βασισμένη στην αμοιβαία ειλικρίνεια και την αφοσίωση. Οταν εκείνη αρρώστησε από φυματίωση, στάθηκε στο πλάι της και την παντρεύτηκε παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς της. Δέκα χρόνια από τη ζωή του πυρηνικού φυσικού Ρίτσαρντ Φέινμαν, πριν γίνει διάσημος για τις έρευνές του κατά τη διάρκεια του Β` Παγκοσμίου Πολέμου και πριν βραβευτεί με Νόμπελ. Παίζουν οι Μάθιου Μπρόντερικ, Πατρίτσια Αρκετ (ΕΤ-3 24.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ