Κυριακή 4 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Μνήμες 4.5 συμπλήρωμα

Μυργιώτη Βούλα
Μυργιώτη Βούλα
Φωτ. 2

Πρόσφατα έφυγε από κοντά μας η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΥΡΓΙΩΤΗ. Ο ξαφνικός θάνατός της ήταν για όλους μας βαρύ πλήγμα. Σε όλη της τη ζωή η Παναγιώτα με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση αγωνίστηκε από τις γραμμές του ΚΚΕ για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, με δικαιώματα για τους εργαζόμενους, με προοπτική για τους νέους. Στήριξε με όλες της τις δυνάμεις την ιδεολογία και την πολιτική του ΚΚΕ.

Δραστήριο μέλος του γυναικείου κινήματος στην περιοχή μας, απέσπασε την εκτίμηση της κοινωνίας των Σοφάδων. Υποψήφια στις τελευταίες δημοτικές εκλογές αγωνίστηκε μ' όλες της τις δυνάμεις για την επιτυχία του αγωνιστικού συνδυασμού. Μεγάλη ψυχική δύναμη και θάρρος έδειξε η Παναγιώτα όταν πριν από 10 χρόνια έφυγε πρόωρα από τη ζωή η κόρη της Βούλα, αφήνοντας δυο μικρά παιδιά. Με αποφασιστικότητα ρίχτηκε στον αγώνα για να αντιμετωπίσει και τα κοινωνικά προβλήματα αλλά και τις οικογενειακές δυσκολίες.

Στη μνήμη της Παναγιώτας και της Βούλας Μυργιώτη προσφέρουμε 100 ευρώ στη ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ σαν ελάχιστη συμβολή στον αγώνα.

Ο σύζυγος και πατέρας Δημήτρης, ο γιος και αδελφός Γιάννης, τα εγγόνια και παιδιά Δημήτρης και Μαριάνθη.


Μυργιώτη Παναγιώτα
Μυργιώτη Παναγιώτα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ