Σάββατο 3 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Το Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά και οι δημοτικές παρατάξεις του Πειραιά και των γύρω δήμων που στηρίζει το ΚΚΕ («Πειραιάς Αναγέννηση», «Δημοκρατική Ενότητα Νίκαιας», «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Κερατσινίου», «Πέραμα Σύγχρονη Πόλη», «Προοδευτική Δημοκρατική Κίνηση Δραπετσώνας», «Δημοκρατική Ενότητα Κορυδαλλού», «Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία Ρέντη», «Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Σαλαμίνας» και «Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Αμπελάκια Σαλαμίνας»), πραγματοποιούν συνάντηση - συζήτηση με θέμα: «Διαχείριση απορριμμάτων».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μάη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10).

Θα μιλήσουν: ο Στέλιος Μπενετάτος δήμαρχος της Νίκαιας, ο Μπάμπης Ζιώγας πολιτικός μηχανικός - υγιεινολόγος, μέλος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Ηλίας Λαμπρόπουλος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και ο Γιώργος Λαμπράκης πρόεδρος του σωματείου οδηγών - μηχανικών και εργατών καθαριότητας του Δήμου Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ