Κυριακή 4 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ

Αύριο Δευτέρα 5 Μάη, η Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Σαλαμίνα, προκειμένου να ενημερώσει για τις θέσεις του ΚΚΕ για την αντιπυρική προστασία. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει: Στις 9.30 π.μ. περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στις 10.15 π.μ. περιοδεία στο Δασαρχείο. Στις 11.00 π.μ. συνάντηση με τον δήμαρχο, κ. Σοφρά. Ακολούθως, την Πέμπτη 8 Μάη η Βέρα Νικολαΐδου και ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ, θα μιλήσουν σε εκδήλωση των ΚΟ Σαλαμίνας και Αμπελακίων του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την αντιπυρική προστασία στο νησί της Σαλαμίνας», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «ΜΠΟΓΡΗ» του Δήμου Σαλαμίνας.

  • Την Τρίτη 6/5 η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, στις 12 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ».
  • Ο βουλευτής του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής θα περιοδεύσει σε χωριά της Φλώρινας στις 9, 10 και 11 Μάη. Θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, αλλά και για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια. Στο πλαίσιο της περιοδείας ο βουλευτής του ΚΚΕ θα μιλήσει την Παρασκευή 9 Μάη στις 8 μ.μ. στο Ξυνό Νερό, το Σάββατο 10 Μάη στις 7.30 μ.μ. στον Πολυπόταμο και στις 9.30 μ.μ. στον Αγιο Παντελεήμονα, την Κυριακή 11 Μάη στις 7 μ.μ. στον Αετό και στις 8.30 μ.μ. στο Βαρυκό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ