Τρίτη 6 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Καθάρισαν» οι τρεις

Ανυπόμονοι να τα... πουν μεταξύ τους φαίνεται ότι ήταν Παναθηναϊκός και Πανιώνιος, που δε χρονοτρίβησαν για το ραντεβού στα ημιτελικά του φετινού πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» και οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν χτες τις δεύτερες νίκες τους επί Ολύμπιας Λάρισας και Πανελληνίου εκτός έδρας, αντίστοιχα, και σφράγισαν το εισιτήριο για την τετράδα, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι. Τα ίδια ισχύουν και για τον Ολυμπιακό, που πέτυχε τη δεύτερη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 70-68 και αυτό γιατί Αρης και Μαρούσι θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο αγώνα.

Στο κλειστό του Αγ. Θωμά ο Αρης επικράτησε των γηπεδούχων με 98-95 στην παράταση (κ.α. 80-82) ισοφαρίζοντας έτσι το στραβοπάτημά του στο «Αλεξάνδρειο» (72-61) και κάνοντας το 1-1 στις νίκες. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και τόσο η κανονική διάρκεια που τις βρήκε ισόπαλες, όσο και η παράταση κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Στην Κυψέλη ο Πανιώνιος με τον αέρα της της νίκης του Ελληνικού δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα από τους γηπεδούχους, φθάνοντας στο τελικό 90-85. Ιδια εικόνα επικράτησε και στη Λάρισα, όπου σαφώς ανώτερος ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καλό... ζέσταμα ενόψει των ημιτελικών, νικώντας την Ολύμπια 78-58.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ