Κυριακή 18 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
30 Ιούλη με 7 Αυγούστου το Διεθνές της Καβάλας

Πρόκριση του Γ. Παπαϊωάννου και της Ελενας Ντέμπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Ξεχωριστή πρόκριση στο παγκόσμιο ανδρών από τον Γιάννη Παπαϊωάννου!
Ξεχωριστή πρόκριση στο παγκόσμιο ανδρών από τον Γιάννη Παπαϊωάννου!
Μεγάλη συμμετοχή (από 381 πέρσι σε 430 εφέτος) αναμένεται στο 17ο Διεθνές τουρνουά της Καβάλας, από νέους σκακιστές, αλλά κι από έμπειρους Γκραντ-Μάστερς από πολλές χώρες (25 έως 30) από τη Φινλανδία ως το Μαρόκο και από την Αμερική και την Αγγλία ως τα πέρατα της Ρωσίας και της Ινδίας.

Για 17 συνεχή καλοκαίρια το ισχυρό Διεθνές τουρνουά της Καβάλας, δεν αποτελεί μόνο ένα παγκόσμιο σκακιστικό γεγονός, προβάλλει το μεράκι και τη δύναμη των διοργανωτών, προβάλλει το πνευματικό και υγιές άθλημά μας και φυσικά τη χώρα μας, αφού η απευθείας μετάδοση των αγώνων σ' όλο τον κόσμο γίνεται μέσω του Διαδικτύου (internet). Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 30 Ιούλη έως 7 Αυγούστου μέχρι τότε όμως, θα επανέλθουμε.

Εκτός από τους 26 GM, τις 11 WGM (Αλίσα Μάριτς, Ολεγκ Ρομανίσιν κ.ά.) και τους 17 Ι.Μ., ιδιαίτερη αίγλη στο Δ.Τ. προσδίδει η παρουσία των κορυφαίων σκακιστών των δύο ομάδων της Καβάλας, του πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας, ΣΟ Καβάλας και του ΟΦΣ Καβάλας.

* Στο Πανευρωπαϊκό Ατομικό Πρωτάθλημα 2008 που έγινε πρόσφατα στη Βουλγαρία (Πλόβντιβ), ο Ελληνας GM και πρώην Πρωταθλητής Ελλάδας Γιάννης Παπαϊωάννου, ξεπέρασε σε επιτυχία κάθε άλλο Ελληνα σκακιστή με την εξαιρετική απόδοση (7,5 βαθμούς σε 11 αγώνες και αποκλεισμό, σε αγώνες κατάταξης, του Ρουμάνου GM Λεβέντε Βάιντα) και την πρόκρισή του στο Παγκόσμιο Ατομικό Πρωτάθλημα! Μεγάλη επιτυχία και πρόκριση στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών είχε και η Ελενα Ντέμπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ