Σάββατο 17 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ωρα τελικού

Η καρδιά του ποδοσφαίρου χτυπάει σήμερα στο «Καυτατζόγλειο», όπου Ολυμπιακός και Αρης θα διασταυρώσουν τα αγωνιστικά τους ξίφη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (19.00, ΑΛΦΑ).

Ο τεχνικός των πρωταθλητών, Χοσέ Σεγκούρα, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Λούα Λούα που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και έμεινε στην Αθήνα. Τη θέση του στην αρχική 11άδα θα πάρει, εκτός απροόπτου, ο Μήτρογλου. Αναφερόμενος στο ματς ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και νομίζω ότι τελικά θα πάρουμε και αυτό το τρόπαιο. Σίγουρα και η βοήθεια του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο».

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός του Αρη, Ντούσαν Μπάγιεβιτς, μίλησε για την επιθυμία του να κατακτήσει το Κύπελλο και τόνισε ότι οι «κίτρινοι» θα παίξουν «για την ιστορία της ομάδας».«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο των δύο ομάδων. Να είναι γιορτή και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος. Εμείς θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και ο Ολυμπιακός όμως το ίδιο θέλει», δήλωσε ο προπονητής των «κιτρίνων», που δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νάτσο Γκαρσία..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ