Κυριακή 25 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Μελωδική συνάντηση

O Παντελής Θαλασσινός, αγαπημένος τραγουδοποιός, που μας έχει χαρίσει διαλεχτά τραγούδια και η Γιώτα Νέγκα, μία από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες, συναντώνται αυτό το καλοκαίρι και ταξιδεύουν στην Ελλάδα, για μια σειρά ξεχωριστών συναυλιών, γεμάτων από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Σήμερα (8.30μ.μ.), εμφανίζονται στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δήμο Ρέντη (Νάξου και Σταυράκη, πίσω από την κεντρική πλατεία), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πρόσωπα του Ελληνικού Τραγουδιού». Είσοδος ελεύθερη.

Ο Π. Θαλασσινός διαλέγει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, δοκιμάζει καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια για πρώτη φορά στη σκηνή, αλλά επιλέγει και τραγούδια άλλων δημιουργών, καθώς και παλαιότερα λαϊκά και παραδοσιακά. Φωνή που χρωματίζει μοναδικά κάθε τραγούδι που ερμηνεύει, η Γ. Νέγκα έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με την ερμηνεία της στους δίσκους αλλά και στις συναυλίες με τραγούδια μεγάλων δημιουργών.

Οι δύο καλλιτέχνες στην αποψινή συναυλία ερμηνεύουν σπουδαία τραγούδια, ακολουθώντας όπως πάντοτε τη διάθεση της βραδιάς. Μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό και την Γιώτα Νέγκα, οι μουσικοί: Σταύρος Αλεξόπουλος (τύμπανα - κρουστά), Δημήτρης Γκίνης (ακορντεόν), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο), Μαρκέλος Πούπαλος (ούτι - λαούτο - κιθάρα), Σταμάτης Πούπαλος (βιολί), Μανώλης Στάθης (μπουζούκι - σάζι - τζουράς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ