Σάββατο 24 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«902 TV»
«Σελίδες» της «Κομμουνιστικής Επιθεώρησης»

Σελίδες της «Κομμουνιστικής Επιθεώρησης» γυρίζει σήμερα η εκπομπή «Σελίδες γνώσης», ενώ το πρόγραμμα του «902 TV» περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διεθνή θέματα, κινηματογραφική ταινία και παραστάσεις μπαλέτων. Θα δούμε λοιπόν:

Σήμερα, Σάββατο, στις 18.30 «Σελίδες γνώσης». Η εκπομπή θα ασχοληθεί με τον περιοδικό Τύπο και δη με το περιοδικό «Κομμουνιστική Επιθεώρηση». Η Αννεκε Ιωαννάτου θα συζητήσει με τους καλεσμένους της για το ρόλο και τη χρησιμότητα της δίμηνης αυτής επιθεώρησης σήμερα, εστιάζοντας στη θεματολογία των φετινών τευχών και ιδιαίτερα στο τεύχος 3, που μόλις κυκλοφόρησε και διαπραγματεύεται ζητήματα ιδεολογικής επικαιρότητας, όπως τις αιτίες του σημερινού εκφυλισμού της παραδοσιακής σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στις 20.30 «Ματιές στον κόσμο», με την Αννα Μπαλλή. Στην εκπομπή θα προβληθεί ντοκιμαντέρ της κουβανικής τηλεόρασης για την εθελοντική προσφορά Κουβανών γιατρών σε λαούς της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής.

Αύριο, Κυριακή, στις 08.00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Το βήμα της Βουλής». Η κοινοβουλευτική δραστηριότητα των ημερών. Η επιμέλεια και παρουσίαση είναι της Ζωής Κούλια. Στις 22.05 «Κλασικές αρμονίες» με τα μπαλέτα Μπολσόι και Κίροφ. Επιμέλεια - παρουσίαση: Ελένη Φιλιούση.

Τη Δευτέρα στις 17.30 θα παρακολουθήσουμε την εκπομπή «Ευ ζην» σε επιμέλεια και παρουσίαση Ρένας Μαραζιώτη. Η εκπομπή, στην οποία είναι καλεσμένη η Αννα Παπαγεωργίου, διατροφολόγος και γυμνάστρια, θα ασχοληθεί με τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής. Η καλεσμένη θα απαντήσει σε σημαντικές ερωτήσεις, όπως: Γιατί πρέπει να ακολουθούμε τη μεσογειακή διατροφή; Ποιες είναι οι ιδιαίτερες τροφές που μας στηρίζουν τους ζεστούς μήνες; Πώς πρέπει να τρέφονται οι μαθητές κατά τη διάρκεια των εξετάσεων; Υπάρχουν τελικά τροφές που προστατεύουν από τον καρκίνο;

Στις 20.30 στο πλαίσιο της Κινηματογραφικής βραδιάς θα προβληθεί η ταινία «Οι χτύποι της καρδιάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ