Πέμπτη 29 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Σας ευχαριστώ θερμά»

Ευχαριστώ τους φίλους και φίλες, συναγωνίστριες και συναγωνιστές, συντρόφους και συντρόφισσες και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Προεδρείου του Κεντρικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ενωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ) και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου που έγραψα και φέρνει τον τίτλο: «ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΝΤΑΡΤΟΕΠΟΝΙΤΗ ΣΤΟ ΔΣΕ». Η παρουσίαση έγινε στις 22-5-08 στην αίθουσα Ενωσης Λογιστών, οδός Κάνιγγος 27. Ευχαριστώ το προεδρείο του Κ.Σ. της ΠΕΕΠΠ που πήρε αυτή την πρωτοβουλία, τους εισηγητές: Κάλλια Παπαδοπούλου και τον Γρηγόρη Φώτου, συντονιστή της συζήτησης, ο οποίος διάβασε και το κείμενο του καθηγητή Γιώργο Σύρου για το βιβλίο και τον ηθοποιό Ορέστη Φίλη που απόδωσε κείμενα από το βιβλίο.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους ομιλητές που έκαναν τις εύστοχες παρεμβάσεις: Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, Κώστα Πεντεδέκα, συγγραφέα, αξιωματικό της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, Τριαντάφυλλο Γεροζήση, μαχητή του ΔΣΕ και συγγραφέα, Γιώργο Βελά, Δόκτορα Ιστορικών επιστημόνων, Μαρία Βενετσανοπούλου, μαχήτρια του ΔΣΕ και Ρούλα Ελευθεριάδου, μέλος του ΚΣ ΠΕΕΠΠ.

Ενα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Λογιστών για τη βοήθεια που πρόσφερε στο να γίνει αυτή η εκδήλωση.

Η τιμή που δόθηκε στο πρόσωπο του συγγραφέα ανήκει σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους στον ηρωικό αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Αυτό εκτιμώ ότι είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στους συμμαχητές μου που έπεσαν στα πεδία των μαχών για τα οράματά τους, που είναι και σήμερα επίκαιρα: Ελευθερία, ανεξαρτησία, εργασία για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, δωρεάν Παιδεία, δωρεάν Υγεία, Δικαιοσύνη για όλους τους πολίτες, στέγη για όλους με την ανάλογη ζέστη, μέσα σε ένα οικολογικό περιβάλλον, φιλικό προς τον άνθρωπο και τη φύση. Για μία ανθρώπινη πρόοδο χωρίς ανταγωνισμούς και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, με μια δημιουργική άμιλλα χωρίς τη μικροαστική μιζέρια και τη μαύρη ζήλια, κάτι που είναι εφικτό μόνο στη σοσιαλιστική κοινωνία.

Τάτσης Κώστας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ