Παρασκευή 20 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΙ
Συζητούν για τους νέους εργαζόμενους

Σήμερα και αύριο στο χώρο του ΤΕΙ Πειραιά

Σήμερα και αύριο, το ΤΕΙ Πειραιά θα κοκκινίσει, θα γίνει το κέντρο συνάντησης για χιλιάδες σπουδαστές του Λεκανοπεδίου, που θα συζητήσουν, θα γνωρίσουν και θα τιμήσουν την ηρωική ιστορία των 90 χρόνων του ΚΚΕ και των 40 χρόνων της ΚΝΕ, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ. Η Οργάνωση ΤΕΙ Λεκανοπεδίου της ΚΝΕ συνδιοργανώνει με την Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, το Φεστιβάλ της, στις εκδηλώσεις του οποίου σήμερα κυριαρχεί η συζήτηση για την εργαζόμενη νεολαία, ένα θέμα που αγγίζει πραγματικά τους νέους στα ΤΕΙ, αφού μεγάλο ποσοστό τους αναγκάζεται να εργάζεται παράλληλα με τις σπουδές του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή

Από τις 7 μ.μ., συναυλίες με τους «The woochee - woochee band», «White Shadows», «Εκτελούνται Εργα», «Μέγας». Συζήτηση για τους νέους εργαζόμενους, στις 9.45 μ.μ., όπου θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τα «Υπόγεια Ρεύματα» και τους «Οναρ» στις 10.30 μ.μ. και, τέλος, αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι.

Στον κινηματογράφο θα προβληθούν οι ταινίες «Ανθρώπινο Δυναμικό» και «Persepolis».

Αύριο Σάββατο

Από τις 7 μ.μ., συναυλίες με τους «Main Train» και «The Beauty and the Beasts». Στις 8.45 μ.μ., παράσταση «Μυστήριο Μπουφ» του Βλ. Μαγιακόφσκι από τη Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ. Στις 10 μ.μ., ομιλία για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ, από τον Πέτρο Αλέπη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Στις 11 μ.μ., συναυλία με τον Νίκο Ζιώγαλα και, τέλος, λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι.

Στον κινηματογράφο θα προβληθούν: Αφιέρωμα στα 90 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση (παραγωγή της ΚΕ του ΚΚΕ) και η ταινία «Sicko».

  • Η είσοδος είναι 3 ευρώ για κάθε μια από τις δυο μέρες του φεστιβάλ και στο χώρο του θα λειτουργούν πάγκοι για πινγκ - πονγκ, σκάκι, εκθέσεις φωτογραφίας, σκίτσου και γελοιογραφίας.
Στην Πάτρα


Από χτες έχουν ξεκινήσει και διήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο ΤΕΙ της Πάτρας και ολοκληρώνονται σήμερα, όπου θα γίνει παρουσίαση της ζωής του Ν. Μπελογιάννη και θα προβληθεί η ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ