Σάββατο 21 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Παρέα με τον «902 TV»

Εκπομπές για κάθε προτίμηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902» σήμερα, Σάββατο, αύριο Κυριακή και τη Δευτέρα.

Σήμερα, Σάββατο, στις 18.30 θα προβληθεί η εκπομπή «Σελίδες γνώσης». Στην εκπομπή θα παρουσιαστεί μία μελέτη για ένα θέμα έως τώρα ανεξερεύνητο αλλά μεγάλης ιστορικής, πολιτικής, κοινωνικής και παιδαγωγικής σημασίας. Τα «Πέτρινα Πανεπιστήμια», της Κυριακής Καμαρινού (εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή»), μιλούν για την τεράστια μορφωτική προσπάθεια μέσα στις φυλακές και στους τόπους εξορίας από τους «ελεύθερους πολιορκημένους», ένα μήνυμα ηχηρό στα χρόνια της νέας αμορφωσιάς και του νέου αναλφαβητισμού στις «ελεύθερες» κοινωνίες μας. Η Αννεκε Ιωαννάτου θα φιλοξενήσει τη συγγραφέα Κυριακή Καμαρινού καθώς και τον Κώστα Μαραγκουδάκη, παλαίμαχο κομμουνιστή, που πέρασε από «πέτρινο» Πανεπιστήμιο.

Στις 20.30 θα προβληθεί η εκπομπή «Ματιές στον κόσμο». Η εκπομπή θα ασχοληθεί με τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση, που δρομολογεί το «όχι» των Ιρλανδών στη Συνθήκη της Λισαβόνας. Επιμέλεια - παρουσίαση: Αννα Μπαλλή.

Αύριο, Κυριακή 22 του Ιούνη, στις 15.30 το καθιερωμένο ραντεβού με την αθλητική εκπομπή «Αθλητικές συναντήσεις». Με αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Στις 22.05 θα προβληθούν οι «Κλασικές αρμονίες». Από την εκπομπή θα προβληθεί το 2ο μέρος της παράστασης «Μαγικό καμπούρικο αλογάκι». Επιμέλεια - παρουσίαση: Ελένη Φιλιούση.

Τη Δευτέρα 23/6 στις 18.00 θα προβληθεί η «Λαϊκή απογευματινή». Θα μεταδοθεί η θεατρική παράσταση του Τένεσι Ουίλιαμς «Τριαντάφυλλο στο στήθος».

Στις 20.30 στο πλαίσιο της Κινηματογραφικής Βραδιάς θα προβληθεί η ταινία με τίτλο «Η κρίση».

Στις 22.30 ακολουθεί η εκπομπή «Μικροπροοπτική». Μια εκπομπή αφιερωμένη στις ταινίες μικρού μήκους και στους δημιουργούς τους. Με τον Γρηγόρη Τραγγανίδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ