Πέμπτη 26 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Οι στόχοι του Τεν Κάτε

Χωρίς διάθεση για «μεγάλα λόγια» και εντυπωσιακές κορόνες εμφανίστηκε χτες ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, που παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ, απέφυγε να υποσχεθεί τίτλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η εργασία του δε στοχεύει στην κατάκτηση. «Είναι σημαντική η κατάκτηση στόχων, όπως είναι το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να το πάρουμε. Δεν μπορώ να το υποσχεθώ», ανέφερε.

Και - με τη συνέχεια των λεγομένων του - φάνηκε ότι προέχει η δημιουργία ομάδας με το παιχνίδι της οποίας θα ευχαριστιούνται παίχτες και φίλαθλοι. «Ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό που θέλω είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Από τώρα και στο εξής εγώ είμαι υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας».

Επισήμανε ότι θ' αγωνίζεται όποιος «έχει ικανότητες είτε είναι 15 χρονών είτε 25. Οι ποδοσφαιρικές ικανότητες θα είναι το κριτήριο για τις αποφάσεις μου», ενώ για το σύστημα: «Ανάλογα με την ποιότητα του υλικού της ομάδας και των παικτών που θα αποκτηθούν, θα προσαρμοστεί και το σύστημα». Αρνήθηκε πάντως να μιλήσει για μετεγγραφές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ