Παρασκευή 27 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
Από 1 Ιούλη τα μηχανογραφικά

Τα στατιστικά στοιχεία των επιδόσεων των υποψηφίων ανά κατεύθυνση έδωσε χτες στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας. Οπως προκύπτει, τα μεγαλύτερα ποσοστά χαμηλών επιδόσεων, κάτω από τη βάση του 10, σημείωσαν οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής (57,42%), της Θετικής στην Ιστορία (58,62%), της Τεχνολογικής 1 στην Ιστορία (33,33%) και της Τεχνολογικής 2 στην Ιστορία (67,88%).

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου έχουν σταλεί στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι καταστάσεις, προκειμένου να εκδοθούν βεβαιώσεις πρόσβασης, ενώ μέχρι σήμερα Παρασκευή αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης σε όλα τα Λύκεια. Οι υποψήφιοι θα συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους από 1 έως 15 Ιούλη.

Τη Δευτέρα 30 Ιούνη αρχίζουν οι επαναληπτικές εξετάσεις όσων απουσίασαν δικαιολογημένα λόγω ασθένειας από την εξέταση ορισμένων μαθημάτων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 8 Ιούλη και η βαθμολογία εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή 11 Ιούλη. Μέχρι τις 7 Ιούλη περίπου αναμένεται να ανακοινωθούν και οι βαθμολογίες όσων εξετάζονται σε ειδικό μάθημα, καθώς και οι βαθμολογίες των αποφοίτων ΤΕΕ στα μαθήματα που διαγωνίστηκαν για την εισαγωγή τους στα ΤΕΙ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ