Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΦΗ - ΝΑΠΡΕΝΤΑΚ 6-0
Σε ρυθμό ρελαντί

Ενα ήσυχο βράδυ πέρασε τελικά ο ΟΦΗ απέναντι στη σερβική Νάπρεντακ για τη γ' φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Οι Κρητικοί ένιωσαν τη χαρά της νίκης ύστερα από ένα μήνα και μάλιστα θέλησαν να τη γευτούν με τον καλύτερο τρόπο. Ετσι συνέτριψαν με 6-0 τους Σέρβους και απέδειξαν ότι το 0-0 του πρώτου αγώνα ήταν πλασματικό.

Οι παίκτες του ΟΦΗ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 13' άνοιξαν το σκορ με τον Μάουρο κάνοντας το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ιορδανίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το 3-0 πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γκόμεζ (23'). Ο Διγκόζης ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Λάζιτς, ενώ το ημίχρονο βρήκε τους Κρητικούς να προηγούνται με 5-0 ύστερα από γκολ του Μάουρο στις καθυστερήσεις. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Γκόμεζ στο 50'.

ΟΦΗ: Μπεκιάι, Γκόμεζ, Νιόπλιας (31' Σταυρακάκης), Δερμιτζάκης, Κατσαβός, Σολίς, Ιορδανίδης, Αδάμος (67' Παυλόπουλος), Κολιτσιδάκης (46' Μουνιόθ), Μάουρο, Διγκόζης.

ΝΑΠΡΕΝΤΑΚ: Λάζιτς, Αντιτς (63' Μπάμπιτς), Βουίκοβιτς, Μιγιάτοβιτς, Ζάιτς, Μπέλιτς, Αλεξάντερ, Γιοσκίμοβιτς, Κόισιτς, Τανάσκοβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ