Σάββατο 5 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μια... ανάσα από Αβραάμ

Διαδικαστικές λεπτομέρειες απομένουν, πλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για να κατηφορίσει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση της μεταγραφής του είναι θέμα χρόνου (ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε γίνει) αφού οι εμπλεκόμενες ΠΑΕ (Αρης, Ολυμπιακός) ήρθαν σε συμφωνία.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης «κόκκινοι» και «πράσινοι» κατέθεσαν τις τελικές προτάσεις τους, που ήταν σχεδόν ίδιες. Ομως ο παίχτης επανέλαβε την προτίμησή του στον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός (μ' επίσημη ανακοίνωση που ισχυριζόταν ότι αρνείται να μπει σε πλειστηριασμό) αποσύρθηκε. Αντίθετα η άρνηση του Αλντο Ντούσερ, αναγκάζει τους «ερυθρόλευκους» να στραφούν σε άλλες λύσεις για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Στο μεταξύ ένα καλό διάλειμμα από τις προπονήσεις έκαναν χτες οι παίχτες του Ολυμπιακού με το (πρώτο) φιλικό προετοιμασίας απέναντι στη Χαλ (Γ΄ κατηγορία Αυστρίας). Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 6 - 0, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Οπως δήλωσε ο Βαλβέρδε «μας έλειψε ο ρυθμός αλλά αυτό είναι λογικό, αφού τα παιδιά έχουν "βαριά" πόδια από τις προπονήσεις». Και συνέστησε «υπομονή. Τώρα δουλεύουμε - φυσική κατάσταση και τακτική - και σιγά σιγά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ