Τετάρτη 16 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Φωτ.

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ, οι φίλοι και σύντροφοί του Βασίλης Βούλγαρης, Χρήστος Γιάνναρος, Μάνος Κόχυλας, Δημήτρης Οικονομάκος, Αγγελος Τσουραπάς, Νίκος Τσακανίκας προσφέρουν στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

Φωτ.

Απίστευτο, αλλά δυστυχώς αληθινό. Ενας ακόμη αγαπητός σύντροφος, ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, «έφυγε» πρόωρα για το χωρίς γυρισμό ταξίδι. Μεγάλη είναι η απώλεια για το Κόμμα και το Κίνημα Ειρήνης, για την οικογένειά του. Ηταν ολόψυχα δοσμένος στον αγώνα, για έναν κόσμο ειρηνικό και δίκαιο.

Μας αγαπούσε και τον αγαπούσαμε τον Γρηγόρη. Εκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τον Γιώργο, όταν ήταν βαριά άρρωστος στο νοσοκομείο.

Στο ερώτημά μας γιατί να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι, δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να απαντήσει.

Τα θερμά συλλυπητήριά μου στη συντρόφισσα της ζωής του Γεωργία και τα παιδιά του. Συμμερίζομαι τον πόνο τους.

Στη μνήμη του και αντί για λουλούδια στην κηδεία του, που δεν μπόρεσα να πάω, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σκοπευτηρίου Καισαριανής.

Γιάννα Τρικαλινού

  • Στη μνήμη του Γρηγόρη Πετρόπουλου, ο οποίος «έφυγε» τόσο γρήγορα από τη ζωή, ο Παναγιώτης Μακρής προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Καισαριανής, 150 ευρώ στο Κόμμα, το ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε έως το τέλος της ζωής του.

ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
* * *

φωτ.

Σήμερα 16 Ιούλη κλείνει ένας χρόνος από τον απρόσμενο θάνατο του αγαπημένου μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του ’ννα και τα παιδιά του Σοφία και Δημήτρης, προσφέρουν στην ΚΟΒ Κατασκευών Σάμου του ΚΚΕ 100 ευρώ.

* * *

Ο πατέρας μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ δολοφονήθηκε το 1947, σε ηλικία 55 χρόνων, στις Κρικές Λακωνίας από τρομοκράτες. Η μητέρα μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΣΤΑΝΗ, 57 χρόνων, και η αδελφή μου ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΑΣΤΑΝΗ, 13 χρόνων, δολοφονήθηκαν μαζί, το 1949, στη διάρκεια των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων στον Ταΰγετο. Ο αδελφός μου ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, 25 χρόνων, δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του, στο χωριό Λιάντινα Λακωνίας, το 1946. Ο άλλος αδελφός μου ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ, σκοτώθηκε στα 24 χρόνια του στον Ταϋγετο. Η αδελφή μου ΠΙΠΙΤΣΑ ΚΑΣΤΑΝΗ, μαχήτρια του ΔΣΕ, 20 χρόνων, σκοτώθηκε σε μάχη το 1948 στον Πάρνωνα. Ο αδελφός μου ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, μαχητής του ΔΣΕ, πέθανε στα 59 χρόνια του, το 1992. Η σύζυγός μου ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΣΤΑΝΗ πέθανε σε ηλικία 56 χρόνων, το 1988. Ο αδελφός μου ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, 78 χρόνων, πέθανε το 2003.

Στη μνήμη των γονιών, αδελφών και της συζύγου μου, προσφέρω στον «Ριζοσπάστη» 35 ευρώ.

Δημήτριος Καστάνης - Πεντέλη


Γρηγόρης Πετρόπουλος
Γρηγόρης Πετρόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ