Πέμπτη 17 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Θερμή υποδοχή σε Σίλβα

Στην Αθήνα βρίσκεται από χτες το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος, που έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από πολυάριθμους φιλάθλους της ομάδας, σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το - τριετούς διάρκειας - συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟ. Σήμερα ή αύριο θα επιστρέψει στο Λονδίνο, για να τακτοποιήσει προσωπικές εκκρεμότητες και μάλλον τη Δευτέρα θα επιστρέψει για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο μεταξύ - και τυπικά - ολοκληρώθηκε χτες η μεταγραφή του Γκάμπριελ. Η «πράσινη» ΠΑΕ τελικά τα βρήκε με τη Φλουμινένσε και ο 27χρονος δεξιός μπακ είναι πλέον παίχτης των τριφυλλοφόρων. Ο παίχτης μάλλον σήμερα το μεσημέρι θα έρθει στην Αθήνα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

  • Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αντίπαλος του Παναθηναϊκού, στο β' γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι η Ντιναμό Τιφλίδας. Κέρδισε, στον πρώτο αγώνα τη Ρούναβικ από τα Νησιά Φερόε με 3 - 0 και πολύ δύσκολα θα υπάρξουν θεαματικές ανατροπές στον επαναληπτικό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ