Σάββατο 19 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Motion Team

Με αφιερώματα σε μεγάλους εργατικούς αγώνες και σε ηρωικές μορφές κομμουνιστών, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ, που φέτος είναι αφιερωμένο στην 90χρονη ιστορία του ΚΚΕ και τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες είναι:

Σήμερα, Σάββατο, στα Λαγκάδια Αρκαδίας, στην πλατεία του χωριού στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στον μεγάλο κομμουνιστή - λαϊκό αγωνιστή και παιδαγωγό Νίκο Πλουμπίδη.

Σήμερα, Σάββατο, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, στην κεντρική πλατεία στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Χρήστος Λουκάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και νήσων της ΚΝΕ.

Σήμερα, Σάββατο, στην Πύλο, στην κεντρική πλατεία στις 8:30 το βράδυ, με θέμα «Ελληνες και αλλοδαποί εργάτες ενωμένοι για την κατάργηση της εξουσίας του κεφαλαίου». Θα μιλήσει ο Α. Κατσάς, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, δικηγόρος και ο Θ. Μπολέτης, γραμματέας του Ν.Σ. Μεσσηνίας της ΚΝΕ. Θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στους αγώνες του ΚΚΕ και των μεταναστών, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία.

Την Δευτέρα 21 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στο στέκι νεολαίας του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου η ΚΝΕ πραγματοποιεί το Εργατικό Φεστιβάλ.

Τη Δευτέρα 21 Ιούλη, στην Πλατεία Συνοικισμού στην Κόρινθο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός: Εμπόρευμα ή λαϊκό δικαίωμα». Θα μιλήσουν ο Γ. Ζαχάρης, μέλος του ΚΚΕ, αθλητής και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περαχώρας και η Χ. Τσαρπού, μέλος του ΝΣ της ΚΝΕ, αθλήτρια. Θα ακολουθήσει συναυλία από ερασιτεχνικό συγκρότημα.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ