Πέμπτη 24 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Το «γεράκι» έπιασε ... λιμάνι

Τελικά, ούτε οι ...σειρήνες των γερακιών (Χοκς) της Ατλάντα κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα και ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποκτήσει τον σπουδαίο Αμερικανό Τζος Τσίντλερς ο οποίος μετά το ΝΒΑ και την ομάδα της Ατλάντα θα φοράει τα «ερυθρόλευκα». Μάλιστα, το γεγονός ότι η μεταγραφή του παίκτη θα αγγίξει τα 13 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο τριών ετών την καθιστά σαν την ακριβότερη της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Το μικρό της ηλικίας του (25 ετών), αλλά και οι μέχρι τώρα επιδόσεις τον κάνουν να θεωρείται σπουδαίος παίκτης και φυσικά ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών για τους «ερυθρόλευκους».

  • Επενδύσεις για το μέλλον κάνει ο Παναθηναϊκός, που χτες απέκτησε τον 14χρονο Γιάννη Δημακόπουλο ύψους 2.09 που αγωνίζεται στον Εσπερο Πατρών και είναι γιος του παλιού παίκτη του «τριφυλλιού» Δημήτρη Δημακόπουλου.
  • Οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη βαλκανική λίγκα, κάτι που αποτελεί αποτέλεσμα προσωπικών ενεργειών του επερχόμενου νέου ιδιοκτήτη της ομάδας Δημήτρη Δρόσου. Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» κατάφερε να εξασφαλίσει και τη φιλοξενία του φάιναλ φορ της διοργάνωσης όσο και του Ολ Σταρ Γκέιμ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ